Toate produsele Treemme

Treemme

După 40 de ani de activitate, Treemme Rubinetterie propune în mod constant noi colecții care variază de la cele mai tradiționale la cele mai inovatoare, păstrând intacte caracteristicile care au permis nașterea și dezvoltarea: servicii de înaltă calitate și impecabile. Compania a păstrat intacte proveniența produselor sale, selectând cu grijă furnizorii naționali și creând la fabrica sa peste 80% din producție. Puterea Made in Italy îi permite să satisfacă cel mai bine nevoile clienților săi.


În februarie 1968 sa născut compania Treemme Rubinetterie, inițial ca atelier de artizanat, unde se produce ciclul complet de producție al robinetului și crește rapid datorită organizației excelente care se distinge imediat. Clienții își recunosc rapid și apreciază atenția meticuloasă acordată calității și serviciului clienți


În ultimii ani, compania Treemme Rubinetterie a obținut, de asemenea, rezultate strălucite în domeniul designului, cu o atenție sporită la personalizarea și inovarea produselor, fără a neglija liniile clasice și mai tradiționale.


Dezvoltarea de noi forme și idei a fost încredințată studiourilor de design de renume, primind, de asemenea, premii prestigioase.


Citiți mai multe
Catalog Treemme:
Du-te la pagina: 134...8
Produse găsite: 866
Produse pe pagină:
Sortare după:
Du-te la pagina: 134...8
Produse găsite: 866
Produse pe pagină:
Sortare după: