Foster

Foster 7601 032 Ke Plita cu gaz cm 80 - filotop - oțel periat

Vânzător oficial         Made in Italy     Transport gratuit    
Foster - Plită pe gaz KE 7601 032

Plita cu gaz Foster 7601 032 face parte din seria KE, caracterizată prin grile de spălare și adâncime înclinată care este practic în utilizarea și curățarea suprafețelor. Toate vârfurile seriei sunt echipate cu un puternic arzător cu trei coroane de 3.800W!

€ 1.494,50 - 28% € 1.076,04
Prețuri tva incl.
cantitate
Trasporto Curier standard Gratuit
Pentru a descoperi toate opțiunile de livrare și instalare click aici
sau
plus
Dreptul de retragere
Mulțumit sau rambursat: până la 14 zile de la data livrării pentru returnarea achiziției
plus
Plăți sigure!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Transfer bancar
Call center
Aveți întrebări sau îngrijorări? Vă stăm la dispoziție.Nu a găsit articolul Foster sunt cautati?
Scrieți-ne Whatsapp Contactează-ne
Call center
Aveți întrebări sau îngrijorări? Vă stăm la dispoziție.Nu a găsit articolul Foster sunt cautati?
Scrieți-ne Whatsapp Contactează-ne

Fișa tehnică

EAN 8033524378951
Model 7601 032
Model numeric 7601032
Categorie Plita pe gaz
Tip colectare La nivel cu vârful
Coroana multi 1
Măsurare de colectare 80 x 51 cm
Finisare Oţel inoxidabil
Lățime 80 cm
Numărul de incendii 5
Adâncime 51 cm
Putere 9500 W
Comenzi Butoane
Grătare Fontă

Caracteristicile produsului

Foster 7601 032 Ke Plita cu gaz cm 80 - filotop - oțel periat
Plita cu gaz pentru filotop KE 7601 032

Materiale și finisaj: oțel inoxidabil AISI 304 - finisaj periat
Instalarea muchiei: muchie de montaj la scurgere - pentru instalație montată la nivel (FT) sau pentru montaj încastrat (FTS)
Elemente de încălzire: 5 Arzătoare
Grilaje : grile din fontă și capace arzătoare emailate
Tip aprindere: aprindere electrică sub buton
Siguranță: supapă de siguranță cu termopar cu acțiune rapidă
Dimensiuni: 803x513 mm
Gaura de degajare: vezi fișa tehnică
Putere totală: 9.500 W
- Triple Crown: 3.800 W
- Semi-rapid: 2x1.750 W
- auxiliar: 2x1.100 W
Tip de gaz: Testat pentru instalare cu gaz natural, set de duze de GPL inclus
Alimentare : 220-240 V; 50,60 Hz

caracteristici:
> Arzatoare seria III - arzătoare seria III: economii de gaz de 20%. Acestea garantează o eficiență cu mult peste standardele europene. Mai mult decât atât, o mai bună combustie a gazului permite dezvoltarea puterilor mai mari. Din punct de vedere al siguranței, sistemul de blocare între capac și împrăștiatul de flăcări garantează o poziționare perfectă și o practică mai mare în curățare.
> Arzătoare speciale - Multe blaturi Foster sunt echipate cu arzătoare speciale, cu două sau trei inele de foc care măresc mult puterea furnizată și suprafața încălzită direct. În modelele DUAL, cele două inele de foc sunt independente, făcând aceste arzătoare perfecte atât pentru gătirea intensivă, cât și pentru cea delicată.
> Gătit sigur - Toate blaturile Foster sunt echipate cu supape de siguranță care, în cazul stingerii accidentale a flăcării, întrerup alimentarea cu gaz în timpuri foarte rapide.
> Ultra- plat - Modelele ultra- plate sunt exemplul clasic al combinației de estetică și funcționalitate. Grile elegante, care formează o singură suprafață mare, pe care se pot mișca tigăile în siguranță.
> Adâncime înclinată - O adâncime adâncă și înclinată găzduiește arzătoarele și rețelele, permițându-le acesteia să creeze o singură suprafață de lucru. Înclinarea bazinului face, de asemenea, o curățare extrem de ușoară a marginilor.
> Grile din fontă - Fonta este materialul perfect pentru grătarul unei plite datorită numeroaselor proprietăți care o deosebesc: capacitate termică ridicată care îmbunătățește randamentele de gătit; greutate și stabilitate care îmbunătățesc siguranța; robustețe care menține aspectul inițial în timp; ușurință de curățare.
> Aprinderea butonului - Libertatea maximă de mișcare cu aprinderea electrică a sub-butonului, caracteristică comună tuturor modelelor, care permite activarea flăcării cu o singură mână


Accesorii opționale:

- 9601 727 suport pentru wok din fontă

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri ale clienților
Pune o întrebare despre acest produs și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De ce ne alegeți pe noi?

Tu pe primul loc Serviciul clienți întotdeauna activ înainte și după vânzare Serviciul nostru Clienți este format dintr-o echipă de profesioniști mereu la dispoziție. Combinăm cunoștințele din domeniu cu entuziasmul

Ascultăm cererile și nevoile dumneavoastră
Vă informăm ajutându-vă în alegerea dvs
Vă urmărim întotdeauna, chiar și după achiziție
Feedback-uri pozitive 99% dintre clienții noștri sunt mulțumiți Aveți încredere în satisfacția clienților noștri, prin recenziile lor. Să știi că poți avea încredere este cu siguranță un plus fundamental pentru a alege să cumperi online
Dreptul de retragere Nesatisfacut? Atunci ești rambursat! Daca ai primit comanda dar produsul pe care l-ai ales nu te multumeste, poti solicita returnarea marfii, comunicandu-ti intentia in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.

Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere
Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima

Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.
Pentru expedierea comenzilor dvs. alegem doar curieri cu zero emisii care sunt orientați spre o mai mare durabilitate economică, de mediu și socială.