Vânzător oficial    
Poze 1: Connubia MAGIC-J Masuta de cafea transformabila 7 inaltimi cu structura din lemn lacuit, blat furniruit si extensie | lemn lacuit | sticlă călită și picioare metalice
Connubia

Connubia Masuta de cafea MAGIC-J
Masuta de cafea transformabila 7 inaltimi cu structura din lemn lacuit, blat furniruit si extensie | lemn lacuit | sticlă călită și picioare metalice

MAGIC-J CB5041 este o masă de cafea perfectă pentru orice tip de mediu, de la clasic la modern, de la obișnuit la căutat. Este foarte versatil, deoarece, în cazul în care se transformă într-o masă pentru 8/10 prieteni.

Produs configurabilProdus configurabil
Pornind de la: € 1.119,89
Configurați-vă produsul în doar 3 pași
Măsurare
Selectați un element din meniul derulant următor pentru a configura partea Măsurare a produsului.
€ 1.317,52 - 15% € 1.119,89 MS4zMTcsNTI= MTk3LDYz MTU= MS4xMTksODk=
Prețuri tva incl.
cantitate
Trasporto Curier standard + € 25,00
Pentru a descoperi toate opțiunile de livrare și instalare click aici
plus
Plăți sigure!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Transfer bancar
Call center
Aveți întrebări sau îngrijorări? Vă stăm la dispoziție.Nu a găsit articolul Connubia sunt cautati?
Scrieți-ne Whatsapp Contactează-ne

Caracteristicile produsului

Connubia MAGIC-J Masuta de cafea transformabila 7 inaltimi cu structura din lemn lacuit, blat furniruit si extensie | lemn lacuit | sticlă călită și picioare metalice
Magic-J CB5041 este măsuța de cafea versatilă care se transformă în câteva clipe într-o masă capabilă să găzduiască până la 8/10 persoane.
Datorită utilizării tehnologiei Magic X-tension , un mecanism de extensie telescopic patentat, blatul se dublează în lungime folosind sistemul practic de deschidere a cărții.
Sistemul Up&Down , pe de altă parte, vă permite să reglați înălțimea în 7 poziții diferite prin simpla apăsare a unui buton de pe partea lungă.

Blatul este disponibil în furnir, lac alb lucios sau sticlă călită.
Structura este disponibila in lemn in finisajele elegante lacuite mat sau lucios in timp ce picioarele sunt din metal cromat sau mat.
Cu MAGIC-J intri intr-o dimensiune in care spatiul locuintei tale se transforma, satisfacand nevoile vietii contemporane.

DIMENSIUNI
Latime: 110 | 115 cm
Extensie maxima: 150 cm
Înălțime: 72 | 74 cm
Extensie maximă înălțime: 32,5 | 34 cm
Adâncime: 75 cm

finisaje Connubia:
  • NOU ÎNNOBILAT
    Sunt acoperiri predefinite obtinute din hartii (uni sau imprimate) impregnate si acoperite pe latura decorativa in general cu rasini melaminice, care se aplica pe un panou de particule de lemn (suport). Acestea garantează o mare varietate de soluții estetice, stabilitate excelentă și bune caracteristici de rezistență la uzură și durată în timp.

Fișa tehnică

Model MAGIC-J
Model numeric CB5041
Categorie Masa transformabila
Tipologie Dreptunghiular
Utilizarea preconizată Pentru interior
Extinderea maximă 150 cm
Structură Crom

Metal lacuit
Înălțime 74 cm
Adâncime 75 cm
Stil Modern
Planul Lemn

Lemn lăcuit

Sticlă
Lungime 110 cm

115 cm

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri ale clienților
Pune o întrebare despre acest produs și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De ce ne alegeți pe noi?

Tu pe primul loc Serviciul clienți întotdeauna activ înainte și după vânzare Serviciul nostru Clienți este format dintr-o echipă de profesioniști mereu la dispoziție. Combinăm cunoștințele din domeniu cu entuziasmul

Ascultăm cererile și nevoile dumneavoastră
Vă informăm ajutându-vă în alegerea dvs
Vă urmărim întotdeauna, chiar și după achiziție
Feedback-uri pozitive 99% dintre clienții noștri sunt mulțumiți Aveți încredere în satisfacția clienților noștri, prin recenziile lor. Să știi că poți avea încredere este cu siguranță un plus fundamental pentru a alege să cumperi online
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.

Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere
Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima

Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.
Pentru expedierea comenzilor dvs. alegem doar curieri cu zero emisii care sunt orientați spre o mai mare durabilitate economică, de mediu și socială.