Vânzător oficial         Made in Italy
Maronese Acf - Setaplus SA1612 bufet - structură, partea superioară și fronturile din frasin alb - cadru exterior deschis al compartimentului deschis din stejar real - compartiment interior deschis în lift roșu lăcuit mat - Bază tip A - set cu măsuță de cafea Capitol - primul etaj
Maronese Acf

Maronese Acf Madia SETAPLUS SA1612
Tagliosessanta Buffet cu 3 uși, 3 sertare și 1 compartiment deschis în melamină | lacuit | lemn furniruit | suport metalic opțional | mânere opționale

Comoda SETAPLUS SA1612 de la Maronese Acf este un complement cu un design curat și liniar care se remarcă prin gama largă de posibilități de personalizare! Sobru și atemporal, bufetul este echipat cu 3 uși, 3 sertare și un compartiment deschis care poate fi realizat cu finisaje contrastante!

Produs configurabilProdus configurabil
Pornind de la: € 1.545,74
Configurați-vă produsul în doar 8 pași
Finisarea structurii
Faceți clic pe una dintre următoarele cărți de eșantion pentru a configura partea Finisarea structurii a produsului.
 • Culoare frasin
  Culoare frasin
  (+172,47€)
 • Lăcuit mat
  Lăcuit mat
  (+172,47€)
 • Lacuit lucios
  Lacuit lucios
  (+258,06€)
 • Furnir de stejar
  Furnir de stejar
  (+258,06€)
 • Melamină 1
  Melamină 1
€ 2.240,20 - 31% € 1.545,74 Mi4yNDAsMjA= Njk0LDQ2 MzE= MS41NDUsNzQ=
Prețuri tva incl.
cantitate
Trasporto Curier standard + € 25,00
Pentru a descoperi toate opțiunile de livrare și instalare click aici
plus
Plăți sigure!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Transfer bancar
Call center
Aveți întrebări sau îngrijorări? Vă stăm la dispoziție.Nu a găsit articolul Maronese Acf sunt cautati?
Scrieți-ne Whatsapp Contactează-ne

Caracteristicile produsului

Maronese Acf SETAPLUS SA1612 Tagliosessanta Buffet cu 3 uși, 3 sertare și 1 compartiment deschis în melamină | lacuit | lemn furniruit | suport metalic opțional | mânere opționale
Sifonieră SETAPLUS SA1612 de Maronese Acf

SETAPLUS de Maronese Acf este o colecție bogată de bufete și bufete cu un design sofisticat care interpretează aceste accesorii cu o tradiție îndelungată cu soluții noi, cu dorința de a uimi în amenajarea caselor contemporane. Suspendate, independente sau pe podea, bufetele și bufetele Setaplus prezintă volume compacte în care predomină liniile drepte și sunt proiectate cu mare atenție la detalii și într-o serie bogată de variante , pentru a le face capabile să satisfacă orice cerință de depozitare.

Comoda propusă aici, cu 3 uși, 3 sertare și 1 compartiment deschis, are liniile curate și riguroase care se îmbină bine cu interioarele mobilate în stil modern sau contemporan și se caracterizează printr-o sobrietate de bază care îl face extrem de versatil, precum și destinat să reziste trecerii timpului și a modelor!

Comoda SA1612 este un complement total personalizabil: structura, partea superioară, partea din față a sertarelor și ușilor și cadrul exterior al compartimentului deschis pot fi realizate în diferite finisaje melaminice , convenabile și versatile, într-un număr mare de nuanțe lăcuite ( mat, lucios sau poros deschis), deosebit de rezistent și la modă, sau în finisajele calde ale furnirului de stejar. Porțiunea internă a compartimentului deschis , propusă ca standard în finisajul cu melamină pe gheață, poate fi personalizată alegând una dintre numeroasele nuanțe lăcuite mate disponibile.

Total fără mânere , bufetul SETAPLUS SA1612 este echipat cu sistemul de deschidere Push-Pull care evidențiază curățenia extremă a liniilor de design, subliniind natura sa polivalentă care îi permite să fie poziționat cu ușurință în orice mediu în care trebuie să creeze un aspect frumos. și spațiu de depozitare spațios, fără a se limita la sufragerie sau sufragerie! Dacă, pe de altă parte, doriți să adăugați o notă de caracter la bufet, este posibil să combinați bufetul cu unul dintre cele 4 tipuri de mânere compatibile; mânerele sunt disponibile în diferite finisaje, care vă permit să vă personalizați bufetul până la cel mai mic detaliu!
Echipat intern cu 3 rafturi de sticlă cu grosimea de 6 mm, bufetul SETAPLUS SA1612 poate fi agățat pe perete sau așezat la sol cu adăugarea unei baze metalice disponibile în 3 variante din care să alegeți în funcție de gustul estetic și stilul propriu!

Măsurători: L 176,2 x H 716 (excluse baza) x D 49,2 cm


Înălțimea bazei:
- Tipul de bază A: 17,6 cm
- Baza tip B: 17,6 cm
- Baza tip D: 24,6 cm

Inaltimea totala:
- Cu baza tip A: 89,2 cm
- Cu baza tip B: 89,2 cm
- Cu baza tip D: 96,2 cm

Caracteristici tehnice:
Confecționat cu panouri de plăci aglomerate „CARB2” cu efect de lemn, lac sau furnir de stejar.
Structura: laturile th. 18 mm - partea inferioară 18 mm - capac. 18 mm - diviziuni th. 18 mm.
Raft de sticlă: a. 6 mm.
Fronturi: a. 22 mm.

Notă:
- În versiunea lăcuită mată / lucioasă, structura internă va fi din melamină de gheață
- Deschidere standard prin împingere. Optând pentru mânerele opționale, prețul va include mânerele pentru cele 3 uși și 3 sertare, pentru un total de 6 piese; cele 6 mânere vor fi identice între ele în ceea ce privește tipul și finisajul.
- Se recomandă ancorarea pe perete.
- Pentru mai multe informații despre produs sau pentru o ofertă personalizată (de ex. Bufet cu finisaje mixte, vârf de bază cu finisaje metalice etc.) nu ezitați să ne contactați.

Fișa tehnică

Model SETAPLUS SA1612
linie Tagliosessanta
Tipologie Cu uși

Cu uși și sertare

Cu uși și compartimente

Cu sertare
Fata Lemn furniruit

Lemn lăcuit

Melamina
Lățime 176 cm
Structură Lemn furniruit

Lemn lăcuit

Melamina
Înălțime 72 cm
Adâncime 49 cm
Stil Modern

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri ale clienților
Pune o întrebare despre acest produs și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De ce ne alegeți pe noi?

Tu pe primul loc Serviciul clienți întotdeauna activ înainte și după vânzare Serviciul nostru Clienți este format dintr-o echipă de profesioniști mereu la dispoziție. Combinăm cunoștințele din domeniu cu entuziasmul

Ascultăm cererile și nevoile dumneavoastră
Vă informăm ajutându-vă în alegerea dvs
Vă urmărim întotdeauna, chiar și după achiziție
Feedback-uri pozitive 99% dintre clienții noștri sunt mulțumiți Aveți încredere în satisfacția clienților noștri, prin recenziile lor. Să știi că poți avea încredere este cu siguranță un plus fundamental pentru a alege să cumperi online
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.

Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere
Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima

Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.
Pentru expedierea comenzilor dvs. alegem doar curieri cu zero emisii care sunt orientați spre o mai mare durabilitate economică, de mediu și socială.