Frigitoare profesionale

Răcitoare rapide: echipamentul perfect pentru a vă păstra cel mai bine alimentele

Achiziționarea unui aparat de răcire rapidă este cea mai bună alegere pentru răcirea rapidă și depozitarea alimentelor . Populare în principal în bucătăriile profesionale , acum sunt produse și aparate de răcire cu aer de casă , excelente pentru prepararea peștelui crud chiar și acasă în mai puțin de 24 de ore.
Dacă congelatorul îngheață alimentele, utilizarea unui aparat de răcire profesională duce la congelare profundă. Produsul congelat nu are cristale de gheata, in timp ce alimentele congelate au gheata la suprafata, deoarece timpii de racire sunt mai mari.
Prin urmare, congelarea cu ajutorul unui răcitor rapid permite păstrarea intacte a proprietăților organoleptice ale alimentelor, ucigând bacteriile pentru a permite consumul alimentelor crude . Vasele se îngheață foarte repede . Temperatura din interiorul alimentelor este adusă la -18 °C dacă produsul este crud sau răcit, la -3 °C dacă produsul tocmai a fost gătit.
Pe piață se găsesc cu ușurință și aparatele de răcire profesionale multifuncționale, cu funcții de gătire lentă , dospit, menținere, răcire sticle, mâncare gata, congelare rapidă sau delicată.
Unul dintre produsele de top din această categorie este răcitorul de aer Freddy de la Irinox, dar sunt disponibile și versiuni de Electrolux, Fulgor, Foster și Ilve și multe altele!

1-45 de 45 Produse
1