Toate produsele De Longhi

De Longhi

De'Longhi produce aparate mici din 1974 (cu origini industriale la începutul secolului); este o companie publică de familie care operează cu o combinație unică de energie antreprenorială și stil discret. Este recunoscut ca fiind unul dintre liderii mondiali pe piața mașinilor de cafea, în confort și în anumite categorii de produse de bucătărie și de îngrijire la domiciliu.
Misiunea este de a oferi consumatorilor produse inovatoare cu o combinație unică de stil și performanță și de a avea o abordare internațională în ceea ce privește dezvoltarea de produse care să țină cont de diferitele culturi și stiluri de viață, cu angajamentul celor care conduc cu pasiune succesul continuu al de brand.
Fiecare produs De'Longhi se naste cu "ceva special": un brand puternic si coerent, produse usor de folosit cu performante excelente, combinatii inovative de materiale si finisaje, selectia atenta a culorilor pentru fiecare categorie de produse. Interfața cu utilizatorul comunică calitatea și securitatea, iar detaliile devin o semnătură capabilă să reflecte caracterul italian De'Longhi și patrimoniul său industrial.+ Mai multe detalii
1-48 de 304 Produse
Sortare după
Vazut de