Jollynox

Jollynox 1I90/2.91K Vega Chiuvetă încorporată 86 x 50 2 boluri - oțel inoxidabil

Vânzător oficial         Made in Italy Cel mai vândut    
Chiuvetă încorporată Jollynox 2 boluri 1I90 / 2.91K - 86 x 50 - oțel inoxidabil - față

Chiuveta Jollynox 1I90 / 2.91K 2 este echipată cu boluri foarte spațioase și perfect izolate fonic. Oțelul inoxidabil pe care îl folosește Jollynox are o rezistență excelentă la agenții externi, calități care garantează o inalterabilitate ridicată în timp.

Livrare imediată
Transport prevăzută până la data de: Joi 23 Mai
€ 211,48 - 20% € 169,18
Prețuri tva incl.
cantitate
Trasporto Curier standard + € 34,00
Pentru a descoperi toate opțiunile de livrare și instalare click aici
sau
plus
Dreptul de retragere
Mulțumit sau rambursat: până la 14 zile de la data livrării pentru returnarea achiziției
plus
Plăți sigure!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Transfer bancar
Call center
Aveți întrebări sau îngrijorări? Vă stăm la dispoziție.Nu a găsit articolul Jollynox sunt cautati?
Scrieți-ne Whatsapp Contactează-ne
Call center
Aveți întrebări sau îngrijorări? Vă stăm la dispoziție.Nu a găsit articolul Jollynox sunt cautati?
Scrieți-ne Whatsapp Contactează-ne

Fișa tehnică

Model 1I90/2.91K
linie Vega
Categorie Chiuveta cu 2 vase
Tipologie Fara tava de picurare
Tip colectare Colectie
Măsurare de colectare 84 x 48 cm
Finisare Oţel inoxidabil
Lățime 86 cm
Adâncime 50 cm
Bol adâncime 21 cm

Caracteristicile produsului

Jollynox 1I90/2.91K Vega Chiuvetă încorporată 86 x 50 2 boluri - oțel inoxidabil
Chiuvetă încorporată Jollynox 2 boluri 1I90 / 2.91K - 86 x 50 - oțel inoxidabil

Specificatii tehnice
Descărcare: 3 ”½
Echipament inclus: garnituri, cârlige de fixare, orificiu de revărsare, deșeuri și capac de coș

Dimensiunea bazinelor: 2 din 34x39x21 h

Bazin pentru introducerea rezervoarelor: 90

Gaura superioară: 84 × 48

Descriere

Structura chiuvetelor
Chiuvetele Jollynox au boluri foarte incapatoare si perfect izolate fonic. Picăturile sunt caracterizate printr-un desen profund care asigură cel mai bun flux de lichide.

Materialele
Jollynox a acordat întotdeauna o atenție deosebită selecției materiilor prime utilizate. Proiectarea unei bucătării înseamnă mai ales alegerea materialelor din care va fi realizată: acestea, de fapt, decretează calitățile sale practice, dar și estetice. Oțelul inoxidabil pe care îl folosește Jollynox are o rezistență excelentă la agenții externi, calități care garantează o inalterabilitate ridicată în timp.

Accesorii
Posibilitatea completării zonei chiuvetei este asigurată de o gamă largă de accesorii: de la plăci de tocat iroko, HPL sau polietilenă până la coșuri din oțel inoxidabil și capace pentru boluri, de la tăvi perforate la chiuvetă ecologică care reduce și cantitatea de deșeuri cu până la 50% alimentele care trebuie eliminate în depozitele de deșeuri, permițând economii semnificative la costurile de eliminare.

Echipament
Cele mai multe chiuvete sunt echipate cu un orificiu de preaplin, un canal de scurgere de 3 ”½ și un canal de scurgere cu capac de coș și au un orificiu cu diametrul de 3,5 cm pentru unitatea de robinet.

Sisteme coordonate
Din ce în ce mai des ideea de coordonare a elementelor este legată de dorința de a crea un mediu armonios de bucătărie. În timpul proiectării produselor Jollynox, se acordă o atenție deosebită posibilității de a avea plite, chiuvete și cuptoare care pot fi combinate. Gustul și nevoile fiecărui utilizator vor duce la alegerea cea mai corectă.

Robinete
Robinetele sunt disponibile coordonate cu fiecare tip de chiuvetă, realizate cu materiale care garantează o durată lungă de viață și o ușurință maximă de utilizare.

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri ale clienților
Pune o întrebare despre acest produs și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De ce ne alegeți pe noi?

Tu pe primul loc Serviciul clienți întotdeauna activ înainte și după vânzare Serviciul nostru Clienți este format dintr-o echipă de profesioniști mereu la dispoziție. Combinăm cunoștințele din domeniu cu entuziasmul

Ascultăm cererile și nevoile dumneavoastră
Vă informăm ajutându-vă în alegerea dvs
Vă urmărim întotdeauna, chiar și după achiziție
Feedback-uri pozitive 99% dintre clienții noștri sunt mulțumiți Aveți încredere în satisfacția clienților noștri, prin recenziile lor. Să știi că poți avea încredere este cu siguranță un plus fundamental pentru a alege să cumperi online
Dreptul de retragere Nesatisfacut? Atunci ești rambursat! Daca ai primit comanda dar produsul pe care l-ai ales nu te multumeste, poti solicita returnarea marfii, comunicandu-ti intentia in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.

Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima
Ambalare și transport perfect Veți primi prin e-mail o fotografie a comenzii ambalate și gata de expediere
Ambalaj suplimentar
Sigiliu sigur
Palet
Protectie maxima

Toate produsele pleacă întotdeauna de la sediul nostru, unde sunt verificate cu scrupulozitate și întărite în ambalaj.
Fiecare colet este fotografiat înainte de a fi încredințat curierului și fotografia trimisă pe adresa dumneavoastră de email împreună cu informațiile de serviciu. Selectăm cu atenție transportatorul căruia îi încredințam livrarea, în funcție de caracteristicile comenzii unice.
Pentru expedierea comenzilor dvs. alegem doar curieri cu zero emisii care sunt orientați spre o mai mare durabilitate economică, de mediu și socială.