Casă Și Grădină

Vatra casei noastre poate fi mobilată, înfrumusețată și completată cu elemente esențiale pentru casa și grădina ta.
Alegeți modul de încălzire și răcire a camerelor în funcție de anotimp: sobă cu peleți sau aragaz pentru toamna și ierni deosebit de reci, aer condiționat pentru a atenua veri calde.
Alegeți modul de înfrumusețare prin cernerea prin vasta noastră selecție de accesorii de mobilier : ceasuri de proiectare pentru a fi în pas cu timpurile, tablourile și panourile pentru a da o notă de personalitate, oglinzi pentru a le decora într-un mod rafinat și elegant, umerase pentru haine pentru a se potrivi cel mai bine haine de oaspeți.
Dacă sunteți, de asemenea, în căutarea unei soluții simple pentru a vă menține casa curată și ordonată, descoperiți toate produsele noastre tehnologice pentru o curățare rapidă , eficientă și automatizată: aspiratoare tradiționale, mături electrice și aspiratoare robot .
Nu ratați toate propunerile noastre pentru mobilier de gradina: sezlonguri, saloane de grădină, mese extensibile, mese fixe, hamace, umbrele, șezlonguri și multe altele. Completează-l cu bucătăriile noastre în aer liber și grătarul pentru a organiza grătare perfecte!
De asemenea, dedicați spațiu pentru a vă dedica activităților dvs. în aer liber, pentru a exersa în timpul liber și pentru a vă distra cu produsele noastre pentru mobilitate electrică : biciclete , scutere , hoverboard și skateboard !

Căutare după marcă

  • Toate produsele Inda
  • Toate produsele Lordflex's
  • Toate produsele Nilox
  • Toate produsele Steel