Noua frontieră a grătarului!Mobilier de grădină - Relaxați-vă în aer liber!Cumpărați acum De Longhi Pinguino!Mobilitate electricăServiciul Clienți | VieffetradeSteel - Bucătăria dvs. de exterior este aici.Connubia Calligaris - Colecția 2021

Produse recomandate

Plusurile noastre

Categoriile

Produse Recomandate

Aparatele oferite

Sobe de pelete

Produse noi

Vieffetrade - Pasiunea în serviciul tău

Magazinul online de unde puteți cumpăra tot ce doriți pentru casa dvs. Cumpărați ușor, rapid și sigur produsul pe care îl căutati și navigați prin toate categoriile noastre. Descoperiți cele mai bune oferte de pe internet, cu o selecție a celor mai bune mărci și celor mai bune prețuri. Mii de articole sunt disponibile în orice moment, gata de livrare direct din depozitul nostru; dacă preferați și există această posibilitate, puteți alege opțiunea de preluare directă. Serviciul nostru de relații cu clienții vă stă la dispoziție la orice oră, pentru a vă ajuta cât mai bine în procesul de achiziție. Deoarece dacă dvs. sunteți satisfăcut, la fel vom fi și noi.

> Electrocasnice
Vieffetrade este o companie de top în domeniul comercializării de cuptoare încorporate, plite electrice, pe gaz , sau cu inducție, frigidere, mașini de spălat vase și electrocasnice mici cum ar fi roboții de bucătărie KitchenAid.
Pentru experți în bucătărie, oferim gamele de electrocasnice profesionale Fame și Fimar, potrivite pentru activități precum restaurante sau pur și simplu pentru cei care doresc să fie bucătari în propria casă.
Mărci importante italiene și internaționale (AEG, Electrolux, Hotpoint Ariston, Neff, Siemens, Smeg) sunt gata de livrare.

> Hote de bucătărie
Importanța respirării unui aer curat și sănătos în bucătărie nu trebuie neglijată. Pentru aceasta este nevoie de hote, indispensabile în toate etapele gătitului, pentru a menține un mediu pur în fiecare casă.
Companii de top din industrie, cum ar fi Elica, Faber sau Falmec, propun hote funcționale, precum și hote de design.

> Chiuvete
Fiecare bucătărie are propria bijuterie. Chiuvetele reprezintă un element indispensabil al zonei de gătit, iar de pe site-ul nostru de comerț online puteți achiziționa cele mai utilizate tipuri: standard, filotop, semifilo sau sub blat. Este suficient să alegeți numărul de cuve sau forma, în unghi sau rotundă, pentru a identifica în câteva clicuri chiuveta perfectă de la cei mai buni producători: Blanco, CM Lavelli, Foster, Franke, Schock, Telma.

> Baterii de bucătărie
Ce este o chiuvetă fără o bateriecare să permită utilizarea acesteia? De la cele mai moderne soluții la triumful stilului clasic: bateria de bucătărie este obligatorie. Fie că alegeți spiritul practic al unei baterii cu duș extractibil, confortul apei filtrate direct sau funcționalitatea unei baterii pliabile cu montaj sub fereastră, comoditatea cumpărării de la noi nu se schimbă. Crolla, Frattini, Geda, Grohe, KWC, Newform, Paffoni sunt mărcile cele mai importante din domeniu; trebuie doar să navigați prin oferte și să faceți o alegere.

> Mobilier
Eleganță, design, accente de stil, estetică, confort. Toate acestea caracterizează mobilierul comercializat pe site-ul nostru, care variază de la cele mai utilizate elemente de mobilier, cum ar fi mese, măsuțe de cafea, scaune, scaune de bar sau canapele până la cele mai căutate accesorii, precum fotolii, console, dulapuri, rafturi. -vă stilul, lăsându-vă inspirat de cele mai bune mărci ale producătorilor italieni: Alta Corte, Bizzotto, Cantori, Connubia Calligaris, Dialma Brown, Domitalia, Midj, Ozzio, Sedit, Target Point, Tonin Casa.

> Baie
Camera care vă ocrotește starea de bine are o valoare care nu trebuie trecută cu vederea. Fiecare detaliu reflectă personalitatea oaspeților casei: de la profilul ales pentru cabina de duș la finisajul dulapului, de la forma bateriei la tehnologia avansată a capului de duș.
Amenajați-vă baia achiziționând mobilier și accesorii la un preț accesibil. Finisați-o cu realizările celor mai importante nume din domeniu: Arblu, Ardeco, Kios, Mariani, Novellini, Treemme.

> Casă și grădină
Nu ne temem de frig, din acest motiv vă oferim soluția ideală de încălzire pentru a vă atenua iernile: cumpărați peleți de pelet sau de lemn de foc Montegrappa și Nordica.
De asemenea, nu lipsesc o selecție largă de elemente de decor, cum ar fi poze și designer ceasuri semnate de către Pintdecor și mobilierul auxiliar care asigură valoare adăugată camerei dvs. de zi: umerașe, estantes, bănci,, standuri TV, rafturi pentru sticle , oglinzi.
De asemenea, copiii au nevoie de spații și atenție. Mondo Bimbo este universul dedicat celor mici, pentru mobilier.
Magazinul online, unde puteți găsi totul pentru casa dvs., dar și pentru grădina dvs.!
Bucurați-vă pe tot parcursul anului de dorința de vreme bună cu selecția noastră pentru exterior.

+ Mai multe detalii