Kombinirana parna pečica Gaggenau BS 470 101 400 serije

Gaggenau BS 470 101 Serie 400 Pečica, kombinirani parni cm. 60 - antracit tečaj, ki je na desni

Kombinirana parna pečica Gaggenau BS 470 101 spada v serijo 400, odlikuje jo kreativna sposobnost, ki z zaupanjem opredeljuje natančen in sodoben izraz kuhinje Peči, ki napajajo velike težnje.

Garancija Italija 2 starost
Garancija Italija 2 starost

Tehnični list

EAN 4242006249748
Model BS 470 101
vrstica Serie 400
Kategorija Kombinirana pečica s paro
Drugo Odpiranje na knjigo

Piroliza
Širina 59 cm
Višina 45 cm
Merjenje zbirka 56 x 45 cm
Dodelava Antracit
Energetski razred A
Zmogljivost 44 l
Ukazi Gumbi

Nadzor dotika
Absorpcija 2.90 kW
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam. Niste našli članka Gaggenau ste ga iskali?
Pokličite nas Pišite nam
Sabrina
Ta izdelek trenutno ni na spletu, pošljite nam e-pošto za več informacij: info@vieffetrade.com
dostavadostava
 • Standardna dostava:+ € 18,00
  Standardna dostava na ravni ulice
 • Prevzem na sedežu podjetja:Brezplačno
  33070 - Brugnera (PN) - Italy
Način plačilaNačin plačila
Plačila so zaščitena in preverjena z:
 • Paypal
 • Kreditna kartica
 • Bančno nakazilo vnaprej
Zakaj VieffetradeZakaj Vieffetrade
 • Garancija Italija
  Kupite nove, pristne izdelke z originalno embalažo in jih pokrivate s 24-mesečno garancijo.
 • Naši strokovnjaki
  Ponujamo vam maksimalno telefonsko in e-poštno razpoložljivost.
 • Poprodajna pomoč
  Vedno smo vam na voljo tudi po nakupu.
 • Mnenja naših strank
  So razlog, da zaupamo našim novim strankam.
Valuta
INFORMACIJE
Gaggenau kombinirana parna pečica Series 400 - BS 470 101

peči
Pečice so srce profesionalne kuhinje, pa tudi zasebniki. Velika EB 333, kiparska serija 400 in flush 200 zagotavljajo edinstvene in izjemne kuharske izkušnje. Mogoče je veliko kombinacij, vse intuitivne in presenetljive. Na primer, lahko kombinirate pečico CombiVapore in vakuumski predal, da dodate kuhanje v vakuumu svojemu repertoarju. Ali vključite pečico po svoji izbiri s segrevalnikom hrane ali s kombinirano mikrovalovno pečico. Edina omejitev je vaša domišljija.
Vrata brez ročajev štrlijo iz stene in se odprejo s preprostim dotikom intuitivnega zaslona na dotik TFT. Serija 400, široka po zmogljivosti in velikosti, ponuja izjemno pečico, pečice CombiVapore, kombinirane mikrovalovne pečice in grelnike za hrano s širino 60 in 76 cm. Popolnoma avtomatski 60 cm espresso stroj in vakuumski predal obogatita vašo izbiro, saj ponuja široko paleto možnosti pečice in kave.

400 pečic serije

Navdušene po profesionalnih kuhinjah in jih ljubijo najbolj motivirani kuharji, so pečice Gaggenau zasnovane za domačo uporabo. Čistilec toplotnega vonja filtrira maščobe in nečistoče v zraku, medtem ko štiri plasti stekla ohranjajo popolnoma izolirana vrata tudi med pirolitičnim programom čiščenja pri 485 ° C. Poleg tega je vsako kozarec obdelano s posebno metodo, da se prepreči izkrivljanje barve. Rotisserie se lahko uporablja v večini od 17 razpoložljivih načinov kuhanja, naša izjemna emajl pa ponuja odlično širjenje toplote, dolgo in enostavno čiščenje.

Potencial, ki ga je treba uživati
En sam pripomoček lahko odpre vrata celotnega kulinaričnega vesolja. Ognjevzdržni kamen z grelnim elementom je nepogrešljiv za pripravo pice, kruha in številnih flambéejev z odličnimi rezultati. A to še ni vse. Z vodniki, ki jih je mogoče izvleči, gastronomskimi jedmi in zajemami za pico, bo vaša pečica razkrila vse možnosti, vaš kulinarični repertoar pa bo postal še širši.

Peči, ki imajo velike ambicije
Masivna vrata brez ročaja štrlijo iz stene in se odpirajo s preprostim dotikom na intuitivnem zaslonu za dotik TFT. Serija 400, široka po zmogljivosti in dimenzijah, ponuja izjemno pečico, pečice CombiVapore, kombinirane mikrovalovne pečice, grelnike hrane in vakuumske predale s širino od 60 do 76 cm. Popolnoma avtomatski 60 cm espresso aparat bogati vašo izbiro in s pripravo kave doda številne možnosti uporabe Gaggenau naprav.

Mojstri pare
Pred dvajsetimi leti smo v zasebne kuhinje vložili paro in odtlej je nismo prenehali izpopolnjevati. Naše nove pečice CombiVapore so večje in nudijo zasebnemu kuharju priročnost samodejnih programov, izjemno natančen nadzor temperature in samodejni sistem čiščenja. Navdihnite se z izjemno močjo pare

Kombinirana pečica serije 400
Dvajset let po uvedbi pare v zasebne kuhinje ponujamo še večji muffle, s katerim lahko uspešno izrazimo kateri koli kulinarični slog. Pečica CombiVapore 400 s petimi stopnjami vlažnosti in najvišjo temperaturo 230 ° C je vabilo, da izpopolnite svoje sposobnosti kuhanja na pari in sprostite svojo ustvarjalnost. Ne postavljajte omejitev in se preizkusite v najbolj različnih načinih kuhanja.

Delo v teku, za mojstrovine na ogled
Prepričajte se, da je vaša mojstrovina med pripravo popolnoma osvetljena. Diskretne LED-lučke posodo olajšajo z mehko belo lučjo, vendar brez odsevov zahvaljujoč nepregledni zadnji steni. Podrobnosti so pomembne, zato žar ostane skrit za kozarcem.

Kuhanje brez stranskih učinkov

Kuhajte s peko, paro in vakuumsko brez strahu, da bo vaša pečica izgubila čudovit prvotni videz. Preprosto vstavite ustrezno kartušo v pečico CombiVapore in nastavite način čiščenja, izpopolnjen sistem samodejnega čiščenja skrbi za vse ostalo. Rezultat? Pečica se bo vrnila brezhibna, tako kot pri prvi uporabi.

Para je pod nadzorom
Poleg diskretne in osvetlitve brez bleščanja obstaja še ena lastnost, ki poenostavi življenje kuharja: inteligentna funkcija kondenzira odvečno paro, ki vas zato ne bo več ovila v vroč in vlažen oblak, ko odprete vrata .

Popolnost je zagotovljena
Vsako pečico Combivapore ročno izdela ekipa parnih strokovnjakov iz naše obrata Lipsheim. Posebnost proizvodnega procesa je, da se vsaka pečica preizkusi v vseh svojih funkcijah dvakrat in jo lahko kupcu dostavimo le, ko je naš strokovnjak zadovoljen.
TEHNIČNI LIST

MODEL: BS 470 101
400 serija

Parna pečica serije 400. Panoramska steklena vrata v antracitni barvi Gaggenau. Širina 60 cm. Desni tečaj. Kontrole na vrhu.


Vrata brez ročaja / z avtomatskim odpiranjem
Neposredna povezava z vodnim omrežjem z nakladanjem in raztovarjanjem
Popolnoma avtomatski sistem čiščenja
Vroč zrak od 30 ° C do 230 ° C, združljiv s paro in vlažnostjo, ki je nastavljiva na 0%, 30%, 60%, 80% ali 100%
Kuharska funkcija Sous-vide Kompletni žar za keramiko, združljiv z vročim zrakom do 230 ° C in paro
TFT zaslon na dotik
Površina vrat naprave z nadzornim zaslonom brez sprednje plošče
Para brez pritiska
Elektronski nadzor temperature od 30 ° C do 230 ° C
Snemljiva temperaturna sonda
Neto prostornina 44 litrov
Razred energijske učinkovitosti A

Ogrevalni sistemi
Vroč zrak + 100% vlaga
Vroč zrak + 80% vlage
Vroč zrak + 60% vlage
Vroč zrak + 30% vlaga
Vroč zrak + 0% vlaga
Kuhanje na nizki temperaturi
Sous-vide kuhanje
Celotna raven žara 1 + vlažnost
Celotna raven žara 2 + vlažnost
Polni žar + vroč zrak
Polni žar
odtajevanje
regeneracija

operacija
Samodejno odpiranje vrat TFT zaslon na dotik s gumbi za enostavno in intuitivno uporabo. Jasno prikaz besedila s 25 izbranimi jeziki. Možnost shranjevanja prilagojenih receptov. Informacijski gumb. Stranska odprtina do 180 °.

lastnosti
Žar za steklokeramično površino. Funkcija kondenzacije pare. Dodana je para. Termo sonda z avtomatskim izklopom. Prikaz s kazalcem temperature Funkcije timerja: čas kuhanja, konec kuhanja, kratek čas, dolg časovnik, timer. Samodejno umerjanje temperature vrelišča. Prikaz nasičenosti vodnega filtra (če je nameščen filter za odstranjevanje vodnega kamna GF111 100) Halogenska bočna osvetlitev (60 W). Kuhinjski predel iz nerjavečega jekla 4 vstavne stopnje.

varnost
Varnost otrok. Počitniška funkcija, hladilni ventilator.

čiščenje
Program čiščenja, popolnoma samodejno. Program za odstranjevanje vodnega kamna, popolnoma samodejen. Program sušenja. Snemljiv filter. Demo program za čiščenje.

Previdnostni ukrepi pri montaži
Nepovratni tečaji Ne postavljajte drugih naprav nad pečico. Cev za odtok vode ne sme presegati spodnjega roba naprave. Nameščen mora biti vsaj 100 mm nižje od odtoka naprave (glej risbo "izpust vode"). Podaljšana cev za dovod vode Odtočna cev ne sme biti daljša od 5 m. Priključek za cev za dovod vode mora biti vedno dostopen in nikoli nameščen za napravo. Pustite dostop do pipe za dolivanje vode in do priključka odtočne cevi na sifon (2). Ne postavljajte jih neposredno za aparat (1-2). Filter za odstranjevanje vodnega kamna GF 111 100 (3) je potreben za priključitev naprave samo, če trdota vode presega 7 ° dH. Naprava štrli 47 mm od sprednje strani pohištvene niše. Če je ročaj nameščen (dodatna oprema), štrli 94 mm iz omare. Pri postavljanju predalov poleg pečice upoštevajte dimenzije, navedene na risbi, vključno z ročajem vrat, če je primerno. Če želite vstaviti pečico v kotno omaro, razmislite, da vrata odprete na najmanj 90 °. Če želite napravo vstaviti v globino 550 mm, morajo priključni in povezovalni kabli skozi levo zadnjo stran. Električna vtičnica mora biti nameščena zunaj pohištvene niše.

Vrednosti povezave
Skupna absorpcija 2,9 kW. Samo priključek za hladno vodo. Dovodna cev 3 m s priključkom 26,4 mm, izvlečna. Cev za odtok vode z ø 50 mm 3,0 m 3/4 ". Navedite priključni kabel. Razred energijske učinkovitosti A (V lestvici razredov energetske učinkovitosti od A +++ do D).

Tehnični podatki
Sprednja barva / material: antracit
Vrsta konstrukcije izdelka: vgradna
Odpiranje vrat: nihajno
Desni tečaj - Krmilni elementi na vrhu
Dimenzije vgradnega prostora (VxŠxD) (mm): 450-450 x 560-560 x 550
Dimenzije izdelka (VxŠxD) (mm): 455 x 590 x 535
Dimenzije pakiranega izdelka (VxŠxD) (mm): 575 x 660 x 690
Material vrat: steklo
Neto teža (kg): 45.471
Potrdila o odobritvi: Avstralski standardi, CE, Evrazijski, GMark, Ukrajina, VDE
Številka EAN: 4242006249748

Funkcije porabe in povezave
Tok (A): 12
Napetost (V): 220-240
Frekvenca (Hz): 50
Vrsta vtiča: fiksna povezava, brez vtiča
Potrdila o odobritvi: Avstralski standardi, CE, Evrazijski, GMark, Ukrajina, VDE
Število sob - (2010/30 / ES): 1
Neto prostornina (v sobah) - NOVO (2010/30 / ES): 44
Razred energetske učinkovitosti (2010/30 / ES): A
Poraba energije na en cikel konvekcije (2010/30 / ES): 0,70
Indeks energetske učinkovitosti (2010/30 / ES): 95,9

Druge barve so na voljo
BS470111Nekončna jekla z vsemi steklenimi vrati - Širina 60 cm
BS470101 Panoramska steklena vrata v antracitni barvi Gaggenau - širina 60 cm

Integrirani dodatki

1 x 3 metrska cev
1 x posoda GN2 / 3 EDE - perforirana 40 mm
1 x posoda EDN GN2 / 3 EDE - ne vrtana40 m
1 x žar
1 x Vstavljiv temperaturni senzor
1 x Cev za vodo 3 m.

Izbirna dodatna oprema
CLS10040 Čistilna kartuša, komplet 4
CLS20040 kartuša za odstranjevanje vodnega kamna, komplet 4
GN114130 Gastronomski pladenj iz nerjavečega jekla, GN 1/3
GN114230 Gastronomski pladenj iz nerjavečega jekla, GN 2/3
GN124130 Gastronomski pladenj iz nerjavečega jekla, GN 1/3
GN124230 Gastronomski pladenj iz nerjavečega jekla, GN 2/3
GN144130 Pladenj za kapljanje / Gastronorm pladenj, protilepka, GN 1/3
GN144230 Pladenj za kapljanje / pladenj Gastronorm, protilepka, GN 2/3
GN154130 Pladenj za kapljanje / pladenj Gastronorm, protilepka, GN 1/3
GN154230 Pladenj za kapljanje / pladenj Gastronorm, protilepka, GN 2/3
GN340230 Pekač Gastronorm iz litega železa
GN410130 Gastronomski pokrov iz nerjavečega jekla, GN 1/3
GN410230 Gastronomski pokrov iz nerjavečega jekla, GN 2/3
GR220046 Rešetka
pdf
Prenesite celotno kartico