Vsi izdelki Treemme

Treemme

Po 40 letih delovanja Treemme Rubinetterie nenehno ponuja nove kolekcije, od najbolj tradicionalnih do najbolj inovativnih linij, pri čemer ohranja nedotaknjene lastnosti, ki so omogočile njeno rojstvo in razvoj: visoko kakovost in brezhibno storitev.

Podjetje je ohranilo izvor svojih izdelkov nedotaknjeno, skrbno izbira nacionalne dobavitelje in proizvede več kot 80 % proizvodnje v lastni tovarni. Moč Made in Italy mu tako omogoča, da najbolje odgovori na potrebe svojih strank.

Podjetje Treemme Rubinetterie se je rodilo februarja 1968, sprva kot obrtna delavnica, kjer se je izvajal celoten proizvodni cikel pipe in hitro raslo zahvaljujoč odlični organizaciji, ki se je takoj izkazala. Stranke hitro prepoznajo in cenijo skrbno pozornost, posvečeno kakovosti in storitvam za potrošnike

V zadnjih letih je podjetje Treemme Rubinetterie doseglo sijajne rezultate tudi na področju oblikovanja z večjo pozornostjo do prilagajanja in inovativnosti izdelkov, ne da bi zanemarili klasične in bolj tradicionalne linije.

Razvoj novih oblik in idej je bil zaupan priznanim oblikovalskim studiem, ki so prejeli tudi prestižne nagrade.

+ Več podrobnosti
Takojšnja dostava 10Outlet 10
1-48 od 582 izdelki