Vsi izdelki Tonin Casa

Tonin Casa
Tonin Casa je bila ustanovljena pred več kot 30 leti že od začetka primer strasti, elegance in raziskav v pohištveni industriji. Tonin Casa je v stalnem razvoju in rasti, ki se ukvarja s svetovno trgovino in izvozom "Made in Italy" vrednot, s proizvodi, ki sintetizirajo lepoto in funkcionalnost.

Izdelki Tonin Casa so narejeni z izbiro vrhunskih in trendovskih materialov, dragocenih in elegantnih, pridobivanju visokih standardov varnosti in zanesljivosti. V vsaki novi zbirki se skladnost jezika in oblik drži zelo cenjeno.
Temeljni cilj je združiti lepoto in funkcionalnost, tradicijo in inovativnost, pozornost do podrobnosti in kohezijo med elementi. Njegove stvaritve imajo povsem izviren značaj.
Skladnost kompozicije je za Tonin Casa značilen značaj, ki lahko traja skozi čas, ne da bi pozabili, da tehniko in materiali niso nič brez ljubezni do njihovih stvaritev.

Tonin Casa ve, da je za ustvarjanje izdelkov v harmoniji z moškimi strasti, njegovo dobro počutje je potrebno iz vira njegovih stvaritev. Od prototipov do testiranja, od zaključka do skladiščenja, je celoten življenjski cikel izdelka 100% Made in Italy usklajen in ga moški skrbijo za moške. Tudi na sedežu družbe je Tonin Casa želela ohranjati vere s svojo filozofijo: kakovostni izdelki, ki so sposobni živeti skupaj in za moškega.
Preberite več
Katalog Tonin Casa:

Vieffetrade je pooblaščeni trgovec Tonin Casa
Podjetje Tonin Casa je svojo zgodovino začelo pred več kot 40 leti z izdelavo omaric za čevlje.

Zahvaljujoč profesionalnosti svojih obrtnikov so uspeli izdelati brezhibno pohištvo v italijanskem proizvodnem prostoru.

V devetdesetih letih se je podjetje Tonin Casa, gnano z željo po ustvarjalnosti in sodobnosti, poslužilo najboljših oblikovalcev in arhitektov, da je oblikovalo pohištvo in opremo, polno energije in empatije, oziroma izdelke, oblikovane kot sestavni del življenja tistih, ki jih posedujejo. V ta namen je nastal proizvodni center v Venetu, in točneje v San Giorgio v Bosco (Padova), ki je zasnovan tako, da svojim zaposlenim omogoča bolj svobodno in odprto delo in razmišljanje: tehnični in stilski oddelek skrbi za razvoj novega pohištva Total Look in oddelek za marketing poskrbi za to, da ljudem pokaže, da kreativnost nima meja.

Podjetje Tonin Casa si vsak dan zastavlja cilje, kot so:

JASNOST: biti pregledni in iskreni v opisih, v izdelavi in predvsem z ljudmi.

PREPROSTOST: ohranjati kakovost italijanske obrti znotraj širokih meja, ki jih predstavlja področje modnega pohištva.

UGLED: znamka Made in Italy, ki se odlikuje predvsem z odličnimi oblikovalci in vrhunskimi izdelki.

VEČNOST: ustvariti pohištvo, ki traja večno, s čimer se osredotočajo k popolnosti in nenehnemu izboljševanju ponujenega izdelka.
Pojdi na stran: 134
Najdeni izdelki: 410
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 134
Najdeni izdelki: 410
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: