Vsi izdelki Target Point

Target Point

Ni nobenega moškega, ženske ali para, ki se v določenem trenutku v svojem življenju odloči "zgraditi hišo" v smislu opredelitve, kaj naj bi bilo v preostanku življenja. To ni stvar starosti, družbeni razred, izvor. V štirih stenah, ali pod streho, ni prostora za življenje.
Gre za vprašanje opredelitve doma. Občutek dela tega domačega okolja, ki predstavlja izraz, estetski in funkcionalen, "Občutek doma".
Zaljubite se v mizo, stol, stranico, ne zato, ker so koščki razkošnega pohištva ali pa so dostopni le nekateri. Zaljublja se v to mizo, ta stol, na stransko ploščo, ki presega njihovo ceno, ki ne določa vrednosti, ki jo pridobijo, ko se udeležijo nekaj, kar presega te štiri stene in to streho.
To je naloga: vsem omogočiti, da zgradijo lasten dom, ne samo svoj dom, ne le dodajajo oblikovalske dele, ki se dobro ujemajo, temveč omogočajo vsem, da to dimenzijo zgradijo okrog sebe in znotraj sebe, ki jih lahko kličejo " Moja hiša ".

Ta oprema je del zbirke italijanskega podjetja z dvajsetletnimi izkušnjami, ki temelji na severni Italiji. Zbirke, ki so v ospredju oblikovanja, pa tudi funkcionalnosti in uporabe certificiranih materialov; vsi izdelki so v podjetju razviti v tehnični pisarni in so bili ustvarjeni za današnje družine, ki si zaslužijo kakovostne izdelke, da bi bila domača okolja posebna, s cenovnim faktorjem, ki je resnično na njihovi strani.

Preberite več
Katalog Target Point:
Pojdi na stran: 13
Najdeni izdelki: 325
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 13
Najdeni izdelki: 325
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: