Fiksne in raztegljive konzolne mize

Raztegljive ali fiksne konzolne mize, v klasičnem, shabby ali sodobnem slogu: številne rešitve čakajo na vas!

Konzolna mizica je vsestranski kos pohištva,   ki se prilagaja potrebam. V naši spletni trgovini lahko najdete raztegljivo konzolno mizo (ki se spremeni v jedilno mizo), fiksno ali zložljivo konzolo. Različne vrste plošč, les , steklo , kovina , laminat bodo vašo konzolno mizico naredile prefinjeno in edinstveno, tako v spalnici kot v predsobi .

Vas zanima klasičen , zanikrn ali sodoben slog ali konzola z ogledalom, predali ali vrati ? Na voljo imamo veliko rešitev: nemogoče je, da ne bi našli tiste, ki je prava za vas! Vse blagovne znamke, s katerimi se ukvarjamo v naši trgovini, vam omogočajo, da kupite konzolo svojih sanj po neverjetnih cenah in popolnoma izdelano v Italiji:   Connubia Calligaris, Alta Corte, Cantori, Colico, Devina Nais, Dialma Brown, Domitalia in mnogi drugi vas čakajo!

Kakšno vrsto Tabele konzole iščete? Vodimo vas pri izbiri popolnega izdelka za vas!

1-48 od 255 izdelki
Priporočeno
od nas
Konzola Leaf Mauro Ferretti - fotografija kompleta
Listna konzola Mauro Ferretti - kovinska konstrukcija in ogledalo

Mauro Ferretti 1424390000

Fiksna konzola 108 x 37 cm s kovinsko konstrukcijo in zrcalno površino Leaf
Dostava po 28 Junij
€ 267,30 | -20%
€ 213,84
Izvedi več

Tabele konzole
📖 Mini vodnik za nakup

Prva velika dilema: raztegljiva konzola ali fiksna konzola?

Konzolna mizica je kos pohištva, ki ga lahko štejemo za pravi kos pohištva.
Glede na vaše potrebe in zahteve ter glede na prostore v vašem domu je prva izbira konstrukcija.consolle allungabile Raztegljiva konzola

To je trenutni trend; maksimalno funkcionalen, saj zagotavlja senzacionalno fleksibilnost uporabe zahvaljujoč možnosti podaljšanja in s tem preoblikovanja. Od konzole do mize! Pravzaprav je to miza, ki prihrani prostor in lahko sprejme do 12 ali 14 oseb)!
consolle fissa Fiksna konzola

Odlična klasika, še posebej uporabna kot generična podporna površina in kot stilska referenčna točka v sobi, ki je bila izbrana zanjo.


Hodnik, spalnica ali dnevna soba?

Če še nimate jasne ideje o tem, kam postaviti ta kos pohištva v hiši, vam predstavljamo najpogostejše odločitve tistih, ki tako kot vi želijo kupiti konzolno mizico.consolle ingresso Vhodna konzola

Je vizitka vašega doma, za vas in za vaše goste. Odseva vaš slog in vas vabi, da "izpraznite žepe", da vas olajša breme dneva.

consolle soggiorno Konzola za dnevno/dnevno sobo

Če je pritrjen, lahko služi kot dopolnilni element knjižni omari ali kredenci za razvrščanje in naročanje knjig ali posode za sedežno garnituro. Če je raztegljiv, lahko postane najbolj zanimiv kos pohištva v prostoru, kot je na primer jedilnica, saj se dobesedno spremeni v mizo.


consolle camera da letto Konzola za spalnico

V najbolj intimnem prostoru hiše se konzola zrcali v vseh pogledih; kombinirajte ga z ogledalom in naredite svojo osebno toaletno mizico, pripravljeno za uporabo, ko se pripravljate zapustiti hišo.Kakšen je tvoj stil?

Moderno

Kot pri vsem pohištvu za dom je mogoče tudi konzolo zaslediti v slogu. Ali je bil vaš dom zasnovan v minimalističnem, bistvenem slogu s sodobnim dizajnom? Moderne in sodobne vhodne konzole so tisto, kar potrebujete.


consolle moderna
consolle classica Klasična

Se počutite vezani na klasicizem in tradicijo ter obožujete materiale in tople barve, zaradi katerih se vedno počutite potopljeni v brezčasno okolje? Vaše popolne izbire ni mogoče ločiti od starinske ali zanikrne vhodne konzole.
Odkrijte najbolj priljubljeno barvo

Ste kdaj pomislili, da je bila bela konzola najbolj zaželena glede barv?
Bela je varna izbira, v skladu s sodobnostjo, lahko pa jo kombinirate tudi s klasiko.
Bela, tudi bleščeče bela, ne utrudi in poleg tega »razširi« prostore in naredi prostore še svetlejše. Zato jo pogosto priporočajo tistim, ki nimajo veliko kvadratnih metrov, a se ne želijo odpovedati lepoti in uporabnosti konzolne mize.
Eden izmed naših predlogov za opremljanje za vse proračune in potrebe je raztegljiva konzola Calligaris .
consolle biancaNajprimernejši materiali za vašo konzolo

Ni si težko predstavljati, da je, tako kot pohištvo na splošno, material, ki je najbolj povezan s to kategorijo, les tudi za konzolno mizico.
Lesena konzola je nedvomno estetsko lepa, zahvaljujoč zaključnim obdelavam in zrnatosti materiala, topli in pomirjujoči barvi, kot je masivna obdelava iz bukovega lesa ali hrasta.
Z vidika odpornosti je trden in nima časovno omejenega trajanja. Poleg tega, ker je "naraven" material, nam pomaga, da se počutimo še bolj del okolja, s spontanostjo, ki ji ni para. Naj govorimo tudi o njegovi prožnosti in prilagodljivosti? Kombinira se z vsemi stili in vsemi materiali!
Kljub navidezni zamisli o krhkosti, ki ji jo pripisujejo, steklo
je še ena absolutno priljubljena izbira za vašo konzolno mizico za vhod . Prosto se kombinira s kovinskimi nogami (kar bi lahko nakazovalo na industrijski slog).
Prozoren material v vseh pogledih: je lep, čist, iskren. Je nezamenljiv in ne skriva nobenih napak. Pravi dragulj za opremljanje vašega doma s pravim pridihom elegance in prefinjenosti.NAZAJ K KONZOLNIM MIZICAM