Vsi izdelki Smalvic | Takojšnja Dostava

Smalvic

Smalvic je italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo in trženje pečic, kuhalnih plošč, samostojnih kuhinj in drugih izdelkov, prilagojenih kuhinjskemu okolju, s sedežem v severovzhodnem, geografskem in proizvodnem območju, ki ga zaznamujejo umetniške lepote pokrajine, njenih mest in dinamičnost svojih podjetij.
Predstavlja odlično majhno poslovno zgodbo o idejah, strasti in spretnostih, rezultat vsakodnevnih prizadevanj ljudi, ki se vsak dan zavežejo, da bodo izdelani v italijanskih aparatih, ki ponujajo odlično kakovost po razumni ceni, da bi bili uspešni na trgih ves svet.

Izdelava gospodinjskih aparatov v Italiji pomeni izdelavo aparatov, ki so izdelani do zadnjega, enostavnega za uporabo, zanesljivi in ​​tehnološko napredni, s poudarkom na linijah in oblikovanju. To pomeni ponuditi široko paleto rešitev, vse bolj usmerjene v globalno zasnovo aparata za kuhinjsko okolje.

Pozornost na podrobnosti, izvirnost projektov, prilagojene tehnološke rešitve za različne trge, visoka kakovost, izdelana v Italiji, je zagotovljena s časom: zahvaljujoč tej proizvodni filozofiji Smalvic ponuja svoje vgrajene v domače in mednarodne stranke.
Pripravljenost inovacij, zmožnost razumevanja signalov trga in velika pozornost konstruktivnim vidikom izdelka so bila načela, ki so navdihnila ustanovitelja in so še naprej vrednote podjetniške generacije, ki vodi družbo.

Bistvenost, strogost in kakovost sta ključna beseda, ki opredeljuje novo strategijo in njen sistem vrednot, spoštuje okoljska vprašanja in vpliv na industrijsko dejavnost, se zaveda pomena človeškega kapitala in vrednosti družbene odgovornosti.

Evolucija, usmerjenost v prihodnost, širina razpona, trajnost in pozornost ukrepom za spodbujanje varčevanja z energijo so vrednote, ki označujejo izdelke podjetja Smalvic.
Aparati, ki jih proizvaja družba, so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam novih potrošnikov, ki so rezultat stilističnih raziskav, ki izdelke odločajo na odločilen in izviren način ter ponujajo široko paleto rešitev in prilagoditev.

Kuhalni aparati Smalvic so izdelki, ki sčasoma trajajo s konsolidirano tradicijo proizvodnje, namenjeni optimizaciji učinkovitosti in zmanjšanju porabe, ob uporabi okolju prijaznih surovin.


Preberite več
Katalog Smalvic:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 3
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 3
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: