Vsi izdelki Siemens | Takojšnja Dostava

Siemens

Skoraj 170 let je Siemens sposoben izboljšati kakovost življenja na različnih področjih po vsem svetu.
Zahvaljujoč strasti za tehnologijo je določila standarde in ustvarila trajnostne vrednote - za svoje stranke, za družbo in za vsakega posameznika. Ustanovitelj, Werner von Siemens, bi ga imenoval kot genialen ali inventiven. Danes govorimo o ingegnu za življenje
Odličnost za življenje postavlja temelje za krepitev gospodarstva, ki se sooča z izzivi trenutnih energetskih scenarijev. Odpre vrata prihodnosti industriji; množična proizvodnja postane tako prilagodljiva, da lahko zadovolji tudi posamezne potrebe, na primer z digitalizacijo celotnega proizvodnega procesa.
Vpletenost v življenje naredi naša mesta bolj privlačna in prijetna, saj so bolj učinkovita in spoštljiva za okolje, pa tudi bolj točna.

Kombinirana uporaba gospodinjskih aparatov s Wi-Fi, pametno programsko opremo in intuitivno aplikacijo Home Connect ponuja veliko zanimivih aplikativnih možnosti. Nekatere od teh bodo poenostavile vaše delo, druge pa bodo odprle povsem nove perspektive. Na ta način bodo novi gospodinjski aparati Siemens naredili vaše vsakodnevno življenje bolj učinkovito in prijetno kot kdaj koli prej. In lahko svoj čas namenite stvarem, ki so resnično pomembne za vas. Za izredno stran življenja.

+ Več podrobnosti
Katalog Siemens:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 117
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 117
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: