Vgradni ali samostoječi pomivalni stroj

Številne vrste, ki zagotavljajo odlične rezultate tudi v zelo kratkem času: odkrijte jih vse!

Uporaba pomivalnega stroja je pameten način za manjšo porabo vode in zaščito okolja. Predlagani modeli so zasnovani tako, da se prilagodijo različnim strukturam opremljanja, da se vključijo v vsak kontekst.
Vgradni ali popolnoma integriran pomivalni stroj je idealen za ustvarjanje popolnoma urejenega okolja in prihranek prostora.
Energetska učinkovitost igra temeljno vlogo pri izbiri: prednost izdelkov v energijskih razredih A, B ali C omogoča visoko zmogljivost z majhnim vplivom na okolje. Pomembno je tudi oceniti število nastavitev, ki jih želite, od majhnih pomivalnih strojev s 6 pomivalnimi stroji, ki so kot nalašč za tiste, ki živijo sami ali kot par, do tistih s kapaciteto 14, 15 ali celo 16 pomivalnih strojev, idealnih za večje družine . .
Estetika je vidik, ki je v zadnjem času za popolnoma skrite vgradne modele, vendar postane temeljni za samostoječe pomivalne stroje. Vse je odvisno od tega, kako je ali bo kuhinja organizirana in od prostora, ki bo namenjen pomivalnemu stroju.

Obstaja več modelov:
• standardna širina 60 cm • majhni tanki pomivalni stroji 45 cm • ali je možno najti širine 55, 56 ali 70 cm, odvisno od vaših potreb.
Če imate na primer majhno in kompaktno kuhinjo, je 45 cm vgradni pomivalni stroj popolna rešitev.

Drugi vidiki, ki dopolnjujejo popolno izbiro, so posebne funkcije:
zakasnjen začetek • avtonomno odpiranje na koncu cikla ( enostavno odpiranje ) • povezljivost Wi-Fi (funkcija Home Connect) • nizek šum • število prisotnih programov

V naši spletni trgovini boste našli najbolj iskane pomivalne stroje, najboljših blagovnih znamk: Bosch , Whirlpool , Ariston, Beko , Electrolux , Smeg, Indesit, Siemens, Samsung in mnogih drugih!

Kakšno vrsto Pomivalni stroji iščete? Vodimo vas pri izbiri popolnega izdelka za vas!

Takojšnja dostava 202Outlet 3
Cena
1-48 od 811 izdelki