Vsi izdelki Point House

Point House

Izdelana v Italiji, oblikovanje, kakovost in tehnološke raziskave obsegajo izkušnjo trideset let v notranjem sektorju.

Ustanovljen leta 1988, se je rodil kot obrtno podjetje za proizvodnjo kovinskih komponent za pohištveno industrijo, leta 2003 pa ponuja trg z vrsto notranjih oblikovanih miz in lastno prodajno mrežo.
Izjemna rast pomeni, da družba v letu 2010 postane industrijska panoga in močno širi svojo proizvodno verigo in jo ohranja v celoti v Italiji.

Oblikovanje in kakovost pri raziskavah sprejetih gradiv je vodilna delovna skupina, ki se že vrsto let zanima za razvoj izdelkov za notranjo opremo.
Posebnost ekipe je njena skrbna tehnična raziskava, ki se razvija predvsem pri raziskavah in uporabi jekla, aluminija in oblikovanja v kombinaciji s številnimi različnimi vrstami materialov.

Metodologija in oblikovalska študija želita biti poskus interpretacije potreb današnjega življenja z uporabo identitete in značilnosti, ki jih je izrazila družba.
Delovno mesto je del pomembnega proizvodnega območja italijanskega območja, ki je tradicionalno vključeno v razvoj projektov za dom in kolektivne prostore.

Okoljsko spoštovanje je temelj filozofije naše družbe.
Občutljivost, pridobljena s časom, ki se odraža ne le v pozornosti porabi energije, temveč tudi pri izbiri materialov, pri nadzoru notranjih procesnih faz in pri svojih dobaviteljih, da našim izdelkom zagotavljamo dolgoročno kakovost.


+ Več podrobnosti
Katalog Point House:
Stran: 1
Najdeni izdelki: 80
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Stran: 1
Najdeni izdelki: 80
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: