Vsi izdelki Plados Telma | Takojšnja Dostava

Plados Telma

Vizija skupine Plados-Telma je ustvariti boljše vsakdanje življenje večine ljudi. To vključuje dolgoročno zavezanost trajnosti in s splošnim pozitivnim vplivom na okolje in na človeka.
Da bi to dosegli, se je skupina Plados-Telma zavezala, da bo ponudbo svojih izdelkov, za katere je znano, da so kakovostni in izvrstne estetske in funkcionalne vrednosti , ponujali po konkurenčnih cenah in ne pridejo na račun teh dveh bistvenih vidikov: okolje in ljudi.

Da bi občutek družbene in okoljske odgovornosti prevedli v konkretne ukrepe, skupina Plados-Telma že leta promovira ekološke izdelke in vedno z večjim poudarkom, ki lahko končnemu uporabniku omogočijo znatne prihranke na vodi in energiji.
Okoljska strategija skupine Plados-Telma je izražena v vsakem življenjskem obdobju svojih izdelkov, od zasnove do dobave surovin, od proizvodne verige in distribucije do prodaje v trgovinah, do uporabe do konca cikla življenje, ko predmet postane odpadek in ga je treba odstraniti ali reciklirati. Zavezanost skupine Plados-Telma do okolja in družbe je sestavljena iz motivacije, ozaveščenosti, naložb in doslednosti.

Izdelki skupine Plados-Telma so izdelani v skladu s strogimi mednarodnimi standardi, ki predvidevajo uporabo dragocenih surovin. Nadzor proizvodnih procesov je našemu podjetju omogočil pridobitev certifikata UNI EN ISO 9001: 2008.
Potopi, naprave, nape in toplotni odtoki so izdelani v skladu z evropskimi direktivami in omogočajo našemu podjetju, da na te izdelke namesti CE znak.
Aparati, nape in odstranjevalci živil so opremljeni z oznako IMQ, italijanskega inštituta za oznako kakovosti . Oznaka IMQ potrjuje, da so izdelki certificirani in izdelani v skladu z veljavnimi predpisi in zato predstavlja varnostni element za potrošnika.

Preberite več
Katalog Plados Telma:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 3
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 3
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: