Treemme

Treemme IT13180440ZZ 40Mm Armatura za umivalnik 257 mm - rumeno zlato-pvd

Uradni prodajalec         Made in Italy     Brezplačna dostava    
Treemme armatura za pomivalno korito IT13180440ZZ - rumeno zlato PVD

Treemme armatura za pomivalno korito IT13180440ZZ rumeno zlato-PVD zaključek iz serije 40 mm, ki jo odlikuje visok, funkcionalen in eleganten dizajn. Nežnost in eleganca oblik se združita v dizajnu, ki želi biti brezčasen.

Odpošiljanje predvidena do: Petek 28 Junij
€ 962,28 - 29% € 683,22
Cene ddv vklj.
količina
Trasporto Standardni kurir Brezplačno
Če želite odkriti vse možnosti pošiljanja in namestitve Klikni tukaj
oz
plus
Pravica do odstopa
Zadovoljen ali vrnjena kupnina: do 14 dni od datuma dostave za vračilo nakupa
plus
Varna plačila!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Bančno nakazilo
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Treemme ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Treemme ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas

Tehnični list

Model IT13180440ZZ
vrstica 40Mm
Kategorija Nadpultna armatura za umivalnik
Tipologija Zgornji ukaz
Vrsta zbiranja Brez izpuha
Dodelava Zlato rumena

Lastnosti izdelka

Treemme IT13180440ZZ 40Mm Armatura za umivalnik 257 mm - rumeno zlato-pvd
40 mm serije
Linija 40 mm odlično združuje klasičnost oblik z modernim dizajnom. Nežnost in eleganca oblik se zlijeta v dizajn, ki želi biti brezčasen , zaradi česar je ta serija vsestranska in prilagodljiva različnim kopalniškim rešitvam. 40MM, ki ga je zasnovala interna tehnična pisarna podjetja, je izdelan iz nerjavečega jekla s strukturo premera 40 mm. Za ustvarjanje te kolekcije so podjetje navdihnile primarne potrebe kopalniškega okolja in ponudilo izdelek, ki ga zaznamuje zelo funkcionalen in eleganten dizajn .

Značilnosti

Enoročna armatura za umivalnik 257
RTVT205 kartuša
prezračevalnik RTAE158
Ključ prezračevalnika RTAT120
Pretok vode 6 L/min

Končaj
Rumeno zlato-PVD

Etiketa za vodo
Water Label je shema, ki zagotavlja jasno razumevanje porabe vode v pipah , kar strankam omogoča, da zavestno izberejo izdelke, ki so okolju prijazni in varčni pri uporabi. Water Label je še en konkreten dokaz trajnostnega razvoja podjetja Treemme.

Treemme pipe
Treemme Rubinetterie nenehno ponuja nove kolekcije, ki segajo od najbolj inovativnih do najbolj tradicionalnih linij, pri čemer ohranja nedotaknjene značilnosti, ki so omogočile njegovo rojstvo in razvoj: visoko kakovost, brezhibne storitve in moč Made in Italy . Izbira Made in Italy se ne zgodi le zaradi surovin, ampak tudi zaradi dizajna. Treemme Rubinetterie je vedno uporabljal dragocene prispevke večinoma italijanskih oblikovalcev za oblikovanje svojih izdelkov, sodelovanje, zaradi katerega je bila znamka nagrajena s številnimi nagradami. Rubinetterie Treemme izstopa po kakovosti, odličnih izkušnjah, tehnologiji, slogu , danes pa želi osredotočiti pozornost na občutljivost, ki jo podjetje posveča okolju . Spoštovanje okolja se upošteva že v zgodnjih fazah proizvodnje, z uvedbo proizvodnih ciklov z minimalnimi stopnjami vpliva na okolje.

Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori strank
Zastavite vprašanje o tem izdelku in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Zakaj izbrati nas?

Ti na prvem mestu Služba za stranke vedno aktivna pred in po prodaji Našo službo za stranke sestavlja ekipa strokovnjakov, ki so vam vedno na voljo. Združujemo poznavanje industrije z navdušenjem

Prisluhnemo vašim zahtevam in potrebam
Obveščamo vas tako, da vam pomagamo pri izbiri
Vedno vam sledimo, tudi po vašem nakupu
Pozitivne povratne informacije 99 % naših strank je zadovoljnih Zaupajte zadovoljstvu naših strank z njihovimi ocenami. Vedeti, da lahko zaupate, je zagotovo temeljni plus pri odločitvi za spletni nakup
Pravica do odstopa Nezadovoljen? Potem ste poplačani! Če ste prejeli naročilo, vendar vam izbrani izdelek ne ustreza, lahko zahtevate vračilo blaga in svojo namero sporočite v 14 koledarskih dneh od datuma dostave.
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.

Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje
Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita

Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.
Za pošiljanje vaših naročil izbiramo samo brezemisijske kurirje, ki so usmerjeni k večji ekonomski, okoljski in družbeni trajnosti.