Vsi izdelki Paffoni

Paffoni

Roberto Paffoni je leta 1953 ustanovil podjetje Rubinettetia Paffoni in začel proizvajati sanitarne pipe.
Od leta 1953 je bila filozofija podjetja vedno enaka: oblikovanje, izdelava, testiranje, certificiranje, hitro dostavo in skrb za vsak posamezen proizvod, da bi vedno zagotovili maksimalno zadovoljstvo svojih kupcev.

Razumna naložbena politika na področju raziskav, oblikovanja in tehnologije, uporabe najboljših izdelkov in računalniško podprtega nadzora v vseh fazah proizvodnje je omogočila doseganje visokokakovostnega cilja in doseganje izredno zanimivega razmerja med ceno in kakovostjo za svoje poslovne partnerje ki delujejo na domačem in tujem trgu.
Vse postavke oblikuje neposredno notranja tehnična služba, v tesnem sodelovanju z vodstvom in v skladu z veljavnimi predpisi, oblikuje obrazce z visoko stilsko vrednostjo, ki se lahko odzivajo na različne potrebe trga.
Slog in dizajn sta temelj podjetja, poudarjena z neprekinjenim raziskovanjem novih in sodobnih linij, vendar nikoli ne presega, ustvarja trendovske, vendar funkcionalne linije, ohranja pravo ravnovesje med estetiko, tehnologijo, praktičnostjo uporabe, nespornim prerogativom v proizvodnji Paffoni .


Preberite več
Katalog Paffoni:
Pojdi na stran: 134...10
Najdeni izdelki: 1170
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 134...10
Najdeni izdelki: 1170
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: