Vsi izdelki Nordica | Takojšnja Dostava

Nordica

Skupina La Nordica-Extraflame je dober primer tega, kar je na severovzhodu Italije zmagovalna funkcija: strast in trdo delo.

Inovacije in stalne raziskave o proizvodih, tudi v "tradicionalnem" sektorju, so nagradile industrijsko skupino z znatnim povečanjem tržnega deleža in distribucije v 40 državah po vsem svetu.
V zadnjih letih se je skupina soočala z zahtevnim povečanjem obsega, od preprostih peči do razvitih in raznovrstnih izdelkov z visoko tehnološko vsebino, primernimi za vse okuse in potrebe. Vsi izdelki so v ospredju skladnosti s predpisi o emisijah in so certificirani CE, z dodatkom mednarodnih certifikatov, ki so še bolj omejevalni od italijanskih.

La Nordica SpA - divizija za lesne proizvode
Vodilno podjetje v sektorju ogrevanja na lesu se je vedno odločilo za aktivno iskanje novih rešitev kot odziv na vedno bolj specifične in zahtevne tržne zahteve. Najbolj konkreten izraz sta široka paleta izdelkov, predlaganih v vrstah in linijah, ki segajo od klasičnih, rustikalnih, do najsodobnejših trendov, pozornosti do podrobnosti in dosledno visoke kakovosti.
Nordica prinaša najboljše izdelke "Made in Italy" na svetovni trg: kakovost materialov, natančnost pri izdelavi, velika pozornost oblikovanju.


+ Več podrobnosti
Katalog Nordica:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 1
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
 • Nordica Fedora Drva peč, vroč zrak naravna konvekcija 8 kw - bordeaux obloga iz fajanse
  Odkijte
  Nordica

  Nordica Fedora

  Drva peč, vroč zrak naravna konvekcija 8 kw - bordeaux obloga iz fajanse
  Takojšnja Dostava!
  € 1.847,68
  € 1.309,45
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 1
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: