Vsi izdelki Nobili

Nobili

Čisti dizajn in nepremagljiva tehnološka učinkovitost: že več kot petdeset let je Nobili mešal ogromno zgodovinsko dediščino z močjo inovacij. Danes Nobili blagovno znamko Nobili pomeni, da se zavedamo, kako prepoznati verodostojno vrednost italijanskega izdelka, nepogrešljivega podpisa na svetu, ki je sinonim za kakovost. Sto tisoč kvadratnih metrov proizvodnega prostora. Več kot tristo notranjih predelovalnih centrov.

Tri eko-kompatibilne galvanske rastline in neprimerljiv program varstva okolja. Ker izdelka, namenjen izboljšanju kakovosti življenja, ni mogoče rojati, če mora uničiti svet, v katerem živimo. Vestno. Največje spoštovanje in minimalna poraba: tovarna Suno, srce in sedež skupine Nobili , prava "ekološka tovarna".
Edinstven proizvodni center v sektorju, opremljen z visoko avtomatizacijo za ekološko trajnostno proizvodnjo: najnovejšim razvojem elektrarne, preko 9000 fotonapetostnih modulov, ki pokrivajo strehe, ki lahko proizvedejo čisto energijo in zmanjšajo porabo energije podjetja.+ Več podrobnosti
1-48 od 1978 izdelki
Razvrsti po
Ogled avtorja