Raztegljive in fiksne jedilne mize

Širok izbor miz s sodobnim dizajnom, z značajem in slogom Made in Italy

Iščete jedilno ali kuhinjsko mizo ? Pri Vieffetrade boste našli veliko sodobnih miz za vse potrebe po opremljanju! Raztegljive kuhinjske mize , okrogle raztegljive mize in kvadratne raztegljive mize so kot nalašč za tiste, ki pogosto radi gostijo kosilo ali večerjo. Zlasti okrogla miza je tista, ki zagotavlja maksimalno druženje med vsemi gosti.
Če pa iščete dizajnersko mizo , se odločite za mizo iz masivnega lesa , smole ali lesa in smole . Postal bo pravi protagonist jedilnice . Če imate majhno sobo, izberite stekleno mizo : optični učinek prosojnosti bo naredil prostor bolj prostoren.
Za tiste, ki imate bolj klasičen slog, nudimo lesene mize ali marmorne mize , odlične kakovosti 100% Made in Italy. Ne pozabite, da je miza bistvena, tudi če je vaša kuhinja majhna. Izberite raztegljivo, zložljivo , zložljivo ali zložljivo jedilno mizo , da pridobite prostor, ko je ne uporabljate.
Odkrijte vse modele, ki so na voljo, in naj vas navdihnejo nove kolekcije miz in stolov . Glavni blagovni znamki sta FGF in Connubia , pa tudi izdelki blagovnih znamk, kot so Stones, Bizzotto, Mauro Ferretti, La Primavera, Pointhouse in Target Point!

Kakšno vrsto Mize iščete? Vodimo vas pri izbiri popolnega izdelka za vas!

Takojšnja dostava 2Outlet 1
Cena
1-48 od 963 izdelki
Priporočeno
od nas
Miza Arredo3 BASIC - noge, struktura in plošča iz črno lakirane kovine - komplet s stoli Drop Vintage
Miza Arredo3 BASIC - noge, struktura in plošča iz črno lakirane kovine

Arredo3 Basic

Fiksna miza iz reliefne mat lakirane kovine
Dostava po 2 Avgust
€ 955,21 | -20%
€ 764,17
Izvedi več