Vsi izdelki Midj

Midj

Italija za Midj ni le kraj proizvodnje, temveč veliko daleč: to je način razmišljanja in življenja, ki se je od leta 1987 zavzel pri oblikovanju, interpretaciji in inoviranju ideje pohištva.
Ne samo Made in Italy, ampak popolna sinergija med izdelavo, ustvarjalnostjo in tehnologijo, ki omogoča ustvarjanje dodane vrednosti pri vsakem ustvarjanju Midj.

Če so industrijska zmogljivost in napredne tehnologije njena moč, je obvladovanje delovanja njena duša, kar resnično določa Medj.
Znanje predstavlja srce podjetja: zahvaljujoč temu se vsi projekti zavzemajo za vitalnost in zagon, začenši z zanositvijo, ki se nenehno gojijo in izpopolnjujejo.

DNK produkcije Midj leži v zaupanju v prihodnost. Načrtuje za ljudi, ki želijo živeti, ki želijo zgraditi resnične prostore, svetle in polne veselja. Njegova mehka oblika pozdravlja s tekočimi črtami, zaobljenimi vogali in mehko oblazinjenjem za trenutke sreče in udobja.
Zbirke nenehno iščejo transverzalnost, možnost popolne rešitve potreb javnega in zasebnega prostora; preizkusite vse možne napovedi za dosledno reševanje vašega pohištvenega projekta. Vsaka kolekcija Midj se preoblikuje zahvaljujoč inovativnim in nepretrganim testiranim materialom in barvam.

+ Več podrobnosti
1-48 od 239 izdelki
Razvrsti po
Ogled avtorja