Vsi izdelki Liebherr

Liebherr

Liebherr je sinonim za visoko kakovostno shranjevanje in hlajenje.

Nemška skupina, znana po svojih inovativnih rešitvah in sodobnem oblikovanju, proizvaja široko paleto hladilnikov in zamrzovalnikov za dom in profesionalni sektor.
Od opreme, namenjene laboratorijem in gostinskim delavcem, domacim modelom, cigarskim humidorjem in kletnicam za shranjevanje vina, je obseg Liebherr-a sposoben izpolnjevati najvišje zahteve glede ohranjanja.


+ Več podrobnosti
Katalog Liebherr:


Vec kot 60 let izkusenj zagotavlja varnost, sposobnost in poznavanje o tem, kako je treba storiti.
Se posebej, kadar je primarni cilj od nekdaj usmerjen v iskanje kakovosti. V svetu hlajenja.

Tudi izbira podrocja specializacije je zmagovalna izbira, v tem primeru izvedena s strani Liebherr.

Ne glede na to, da se gre za aparate, namenjene za domaco uporabo in ne za strokovno, so skupni cilji, h katerim podjetje stremi v fazi proizvodnje, enostavnost uporabe, energetska učinkovitost in eleganten dizajn.

Pomembno podrocje, kot je tisto, s katerim se Liebherr ukvarja, potrebuje napredno tehnologijo, vedno v koraku s casom, ki je sposobna zagotoviti zdrav in sodoben nacin zivljenja, se bolje, ce pri tem vedno uposteva okoljsko trajnost, kar je podjetju zelo pri srcu.

Liebherr racuna z usposobljenimi strokovnjaki za mraz, ki so sposobni razviti, s stalnim in neprekinjenim posodabljanjem, inovativne izdelke in resitve, zanesljive in priznane kakovosti

Dizajn, ki ga vecinoma sestavljajo linearne oblike, je element, kateremu se namenja posebno pozornost, da bi imel vsak aparat znacilno prepoznavnost in eleganco.

Namestitev je zelo preprosta in se lahko izvede popolnoma varno in pri tem zagotavlja najvecjo ucinkovitost.

Liebherr zdruzuje napredno elektronsko kontrolo in ucinkovite hladilne sisteme, da lahko ponuja izdelke z najboljsimi razredi energetske ucinkovitosti.

Dve izmed najbolj pomembnih tehnologij, razvitih in ponujenih s strani proizvajalca, so tehnologija BioFresh, ki je zelo uporabna za bolj zdravo shranjevanje zivil in tehnologija NoFrost, za kakovostno in resnicno strokovno zamrzovanje.

Ponasa se lahko s stevilnimi priznanji, podeljenimi s strani prestiznih neodvisnih institutov za njihove izdelke, Liebherr ponosno prikazuje siroko paleto hladilnikov, zamrzovalnikov in vinskih kleti s prosto postavitvijo in za vgradnjo, znotraj katere je nemogoce, da ne bi nasli idealno resitev, ki jo iscete!
Stran: 1
Najdeni izdelki: 132
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Stran: 1
Najdeni izdelki: 132
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: