FlorentiaBed - postelja z baldahinom ALICE - Črna struktura - garnitura
Florentiabed

Florentiabed Postelja ALICE BALDACCHINO
Moderno Zakonska postelja z železnim baldahinom - posteljno dno po izbiri

ALICE by FlorentiaBed je železna postelja z elegantnim dizajnom, ki je tukaj predlagana v romantični različici z baldahinom, z ali brez posteljnega dna! Dosegljivo v beli ali črni barvi, posteljo odlikuje kombinacija ravnih in odločnih linij z mehkimi in ukrivljenimi potezami!

Konfigurabilen izdelekKonfigurabilen izdelek
Začenši s: € 639,17
Konfigurirajte izdelek v samo 3 korakih
Merjenje omrežja
Izberite element iz naslednjega spustnega menija, če želite konfigurirati Merjenje omrežja izdelka.
€ 693,00 - 7,77% € 639,17 NjkzLDAw NTMsODM= Nyw3Nw== NjM5LDE3
Cene ddv vklj.
količina
Trasporto Standardni kurir + € 45,00
Če želite odkriti vse možnosti pošiljanja in namestitve Klikni tukaj
plus
Varna plačila!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Bančno nakazilo
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Florentiabed ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas

Lastnosti izdelka

Florentiabed ALICE BALDACCHINO Moderno Zakonska postelja z železnim baldahinom - posteljno dno po izbiri
Postelja ALICE BALDACCHINO znamke FlorentiaBed
ALICE by FlorentiaBed je železna postelja s treznim in prefinjenim dizajnom , predlagana tukaj v različici z baldahinom , za katero je značilna kombinacija ravnih in odločnih linij z mehkimi in vijugastimi značilnostmi, kot je zgornji profil vzglavja in vznožja, oboje krasi osrednji okras v obliki kroga . Medtem ko ohranja retro dušo, se postelja Alice zaradi svoje osnovne preprostosti dobro poda k vsakemu slogu pohištva , od klasičnega do modernega, do sodobnega in shabby chica!

Postelja z baldahinom je idealna izbira, ki daje prostoru romantičen in šik pridih , saj izžareva poseben čar, ki spominja na starodavne palače s svojim slovesnim stilom.

Struktura postelje ALICE BALDACCHINO je serijsko na voljo v grafitno črni in beli barvi, dveh nevtralnih in vsestranskih odtenkih , ki omogočata enostavno kombiniranje s katerimkoli stilom opremljanja in sta usojena, da se upirata času in modi; ekskluzivno na zahtevo, z zvišanjem cene, strukturo je mogoče ustvariti tudi z zanimivimi nestandardnimi ali starinskimi zaključnimi barvami, s posebnimi barvami RAL ali s finimi ročno izdelanimi laki , elegantnimi in prefinjenimi zaključki, ki so sposobni interpretirati različne življenjske sloge in različne osebnosti tistih, ki jo izberejo za svojo spalnico: kontaktirajte nas za več informacij ali naročilo postelje z opcijsko obdelavo.

Postelja Alice Baldacchino je na voljo le v širini 160 cm in dolžini 190 ali 200 cm, možno jo je kupiti s posteljnim dnom ali brez . V različici z letvenim dnom je postelja dobavljena z letvenim dnom Magnum , opremljenim z odpornim lakiranim železnim okvirjem s presekom 50 x 30 mm in kotom za preprečevanje nezgod, dvojno vzdolžno ojačitvijo, barvanimi železnimi nogami in 14 68 mm ravnimi bukovimi letvicami. z ohišji iz visoko odpornega materiala, vstavljenega v okvir (površina ležišča h 35 cm).
Postelji je priložen komplet zavese z baldahinom , ki vključuje 6 rjuh v barvi ecrù .

Razpoložljive velikosti:

- Standardna dvojna postelja : za posteljno dno 160x190/200 cm

Skupne dimenzije
- Dvoposteljna soba: D 166 cm – G 208 cm – V 210 cm (mere se nanašajo na posteljo za dno 160x190 cm)

Zbirka:
Postelja Alice je del serije " Modern ", kolekcije postelj, ki se podajo k vsakemu okolju, dajejo svežino in čiste linije ter barve, nove predloge, zahvaljujoč katerim tudi spanje postane glamurozno! Vsak dan noč dobi obliko in vsaka postelja se zdi, kot da je bila ustvarjena posebej za to okolje, mešanica luči in senc, kjer se eleganca železa zlije s strastjo do stila

Opomba:
- Postelja Alice je na voljo tudi v izvedbi brez baldahina.
- Komplet kljuk za posteljno dno, potrebnih za pritrditev posteljnega dna na posteljne tirnice, je vedno vključen v ceno (tudi v izvedbi brez posteljnega dna). Nosilci morajo biti nameščeni približno 15 cm od konca vsakega droga (ali blizu ukrivljenosti v primeru ukrivljenega droga). Priporočljivo je, da med oporo in samo mrežo namestite klobučevino, da preprečite neželene zvoke ali premike.
- Morebitne razlike v barvi so posledica izdelave, zato jih ne štejemo za napake, temveč za prednosti.
- Za čiščenje NE uporabljajte detergentov ali kemičnih izdelkov. NE lepite samolepilnih nalepk neposredno na izdelek.
- Za več informacij o izdelku ali za prilagojeno ponudbo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Tehnični list

Model ALICE BALDACCHINO
vrstica Moderno
Kategorija Železna/kovinska postelja
Tipologija Zakonski
Drugo Nadstrešek
Struktura Lakirana kovina
Lastnosti Brez posode
Stol Klasična

Sodoben

Shabby chic

Vintage
Merilne mreže 160 x 190 cm

160 x 200 cm

Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori strank
Zastavite vprašanje o tem izdelku in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Zakaj izbrati nas?

Ti na prvem mestu Služba za stranke vedno aktivna pred in po prodaji Našo službo za stranke sestavlja ekipa strokovnjakov, ki so vam vedno na voljo. Združujemo poznavanje industrije z navdušenjem

Prisluhnemo vašim zahtevam in potrebam
Obveščamo vas tako, da vam pomagamo pri izbiri
Vedno vam sledimo, tudi po vašem nakupu
Pozitivne povratne informacije 99 % naših strank je zadovoljnih Zaupajte zadovoljstvu naših strank z njihovimi ocenami. Vedeti, da lahko zaupate, je zagotovo temeljni plus pri odločitvi za spletni nakup
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.

Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje
Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita

Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.
Za pošiljanje vaših naročil izbiramo samo brezemisijske kurirje, ki so usmerjeni k večji ekonomski, okoljski in družbeni trajnosti.