FlorentiaBed - Postelja Cupido - Saten bela obdelava - komplet - prvo nadstropje
Florentiabed

Florentiabed Postelja CUPIDO
Zakonska postelja iz satenasto belega železa - po izbiri posteljno dno

CUPIDO by FlorentiaBed je železna zakonska postelja, ki jo naredi edinstvena in nezamenljiva oblika vzglavja, v katerem se poteze violinskega ključa zlivajo s simbolom neskončnosti! Postelja je na voljo v saten beli barvi, s posteljnim dnom ali brez!

Konfigurabilen izdelekKonfigurabilen izdelek
Začenši s: € 1.129,84
Konfigurirajte izdelek v samo 2 korakih
Merjenje omrežja
Izberite element iz naslednjega spustnega menija, če želite konfigurirati Merjenje omrežja izdelka.
€ 1.225,00 - 7,77% € 1.129,84 MS4yMjUsMDA= OTUsMTY= Nyw3Nw== MS4xMjksODQ=
Cene ddv vklj.
količina
Trasporto Standardni kurir + € 45,00
Če želite odkriti vse možnosti pošiljanja in namestitve Klikni tukaj
plus
Varna plačila!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Bančno nakazilo
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Florentiabed ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas

Lastnosti izdelka

Florentiabed CUPIDO Zakonska postelja iz satenasto belega železa - po izbiri posteljno dno
Postelja CUPID znamke FlorentiaBed
CUPIDO proizvajalca FlorentiaBed je železna postelja s popolnoma edinstvenim in nezmotljivim dizajnom , zasnovana tako, da se boste zaljubili na prvi pogled !
Fascinantno in pravljično , posteljo Cupido zaznamuje očarljiva oblika vzglavja, v kateri se zdi, da se poteze violinskega ključa zlijejo s simbolom neskončnosti , da v vašo spalnico prinese čarobno in sanjsko vzdušje !

Železna
konstrukcija je   standardno na voljo v satenasto beli barvi , nevtralen in vsestranski zaključek, ki zahvaljujoč tudi čistim linijam dizajna in splošni lahkotnosti omogoča enostavno kombiniranje postelje s katerim koli slogom pohištva , tudi najmodernejšim, in tako postane osrednja točka spalnica. Ekskluzivno po naročilu, z zvišanjem cene, je možno posteljo izdelati tudi z zanimivimi nestandardnimi laki ali laki z antičnim učinkom, s posebnimi barvami RAL ali s finimi ročno izdelanimi laki , elegantnimi in prefinjenimi zaključki, ki so sposobni interpretirati različne bivalne stile in različne osebnost tistih, ki jo izberejo za svojo spalnico: kontaktirajte nas za več informacij ali naročilo postelje z opcijsko obdelavo.

Postelja Cupido je na voljo izključno v dvojni velikosti , za dno širine
160 cm in dolžine 190 ali 200 cm , možno ga je kupiti z ali brez dna . V različici z letvenim dnom je postelja dobavljena z letvenim dnom Magnum , opremljenim z odpornim lakiranim železnim okvirjem s presekom 50 x 30 mm in kotom za preprečevanje nezgod, dvojno vzdolžno ojačitvijo, barvanimi železnimi nogami in 14 68 mm ravnimi bukovimi letvicami. z ohišji iz visoko odpornega materiala, vstavljenega v okvir (površina ležišča h 35 cm).

Razpoložljive velikosti:
- Dvoposteljna soba : za posteljno dno 160x190/200 cm

Skupne mere (mere se nanašajo na posteljo za dno 160x190 cm):
D 184 cm – G 202 cm – V 133 cm

Opomba:
- Postelja je na voljo izključno v izvedbi samo z vzglavjem in je opremljena z zložljivim posteljnim okvirjem in nosilci za pritrditev visečega posteljnega dna, ki se naslanja na vzdolžne elemente postelje.
- Komplet kljuk za posteljno dno, ki so potrebni za pritrditev posteljnega dna na posteljne tirnice, je vedno vključen v ceno (tudi v izvedbi brez posteljnega dna). Nosilci morajo biti nameščeni približno 15 cm od konca vsakega droga (ali blizu ukrivljenosti v primeru ukrivljenega droga). Priporočljivo je, da med oporo in samo mrežo namestite klobučevino, da preprečite neželene zvoke ali premike.
- Morebitne razlike v barvi so posledica izdelave, zato jih ne štejemo za napake, temveč za prednosti.
- Za čiščenje NE uporabljajte detergentov ali kemičnih izdelkov. NE lepite samolepilnih nalepk neposredno na izdelek.
- Za več informacij o izdelku ali za prilagojeno ponudbo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Tehnični list

Model CUPIDO
Kategorija Železna/kovinska postelja
Tipologija Zakonski
Struktura Lakirana kovina
Lastnosti Brez posode
Stol Klasična

Shabby chic
Merilne mreže 160 x 190 cm

160 x 200 cm

Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori strank
Zastavite vprašanje o tem izdelku in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Zakaj izbrati nas?

Ti na prvem mestu Služba za stranke vedno aktivna pred in po prodaji Našo službo za stranke sestavlja ekipa strokovnjakov, ki so vam vedno na voljo. Združujemo poznavanje industrije z navdušenjem

Prisluhnemo vašim zahtevam in potrebam
Obveščamo vas tako, da vam pomagamo pri izbiri
Vedno vam sledimo, tudi po vašem nakupu
Pozitivne povratne informacije 99 % naših strank je zadovoljnih Zaupajte zadovoljstvu naših strank z njihovimi ocenami. Vedeti, da lahko zaupate, je zagotovo temeljni plus pri odločitvi za spletni nakup
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.

Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje
Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita

Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.
Za pošiljanje vaših naročil izbiramo samo brezemisijske kurirje, ki so usmerjeni k večji ekonomski, okoljski in družbeni trajnosti.