FlorentiaBed - zakonska postelja GIADA z vzglavjem in vznožjem - Struktura vloženo zelena - garnitura
Florentiabed

Florentiabed Postelja GIADA
Železna zakonska postelja - neobvezna noga - neobvezna letvena podnožja

GIADA by FlorentiaBed je železna zakonska postelja klasičnih linij, ki jo zaznamuje profil žandarjevega klobuka vzglavja in vznožja (po izbiri), oba okrašena z velikimi svitki in majhnimi cvetličnimi elementi. Posteljo lahko kupite z ali brez podstavka!

Konfigurabilen izdelekKonfigurabilen izdelek
Začenši s: € 604,12
Konfigurirajte izdelek v samo 4 korakih
Merjenje omrežja
Izberite element iz naslednjega spustnega menija, če želite konfigurirati Merjenje omrežja izdelka.
€ 655,00 - 7,77% € 604,12 NjU1LDAw NTAsODg= Nyw3Nw== NjA0LDEy
Cene ddv vklj.
količina
Trasporto Standardni kurir + € 45,00
Če želite odkriti vse možnosti pošiljanja in namestitve Klikni tukaj
plus
Varna plačila!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Bančno nakazilo
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Florentiabed ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas

Lastnosti izdelka

Florentiabed GIADA Železna zakonska postelja - neobvezna noga - neobvezna letvena podnožja
Postelja GIADA znamke FlorentiaBed
GIADA by FlorentiaBed je železna zakonska postelja s klasičnimi linijami , prefinjen dodatek, za katerega je značilen profil žandarjevega klobuka na vzglavju in vznožju ter velike spirale , posejane z majhnimi cvetličnimi elementi , ki krasijo notranjost z mehkimi in vijugastimi linijami. Elegantna in harmonična postelja Giada je še posebej primerna za tiste, ki iščejo dopolnitev s starodavnim šarmom, vendar ne marajo okrasnih presežkov, ki so pogosto značilni za obrtne postelje iz kovanega železa.

Postelja Giada ima cevasto strukturo , ki je standardno na voljo v črnem zlatu in vloženo zelenih zaključkih, elegantnih in prefinjenih zaključkih, ki lahko interpretirajo različne življenjske sloge in različne osebnosti tistih, ki jo izberejo za svojo spalnico. Ekskluzivno po naročilu, z zvišanjem cene, lahko posteljo izdelamo tudi s finim ročnim lakiranjem : kontaktirajte nas za več informacij ali naročilo postelje z opcijsko obdelavo.

Postelja je na voljo le v dvojni velikosti , širine 160 cm in dolžine 190 ali 200 cm, možno jo je kupiti samo z vzglavjem ali z usklajenim vznožjem. V obeh izvedbah je postelja opremljena z zložljivim posteljnim okvirjem in nosilci za pritrditev visečega posteljnega dna, ki se opira na vzdolžne elemente postelje.

Posteljo lahko kupite z ali brez podstavka ; v izvedbi z letvenim dnom je postelja dobavljena z letvenim dnom Magnum , opremljenim z odpornim lakiranim železnim okvirjem s presekom 50 x 30 mm in kotom za preprečevanje nezgod, dvojno vzdolžno ojačitvijo, lakiranimi železnimi nogami in 14 68 mm ravnimi bukovimi letvicami z ohišji iz visoko odpornega materiala, vstavljenega v okvir (površina ležišča h 35 cm).

Razpoložljive velikosti:

Dvoposteljna: za posteljno dno 160×190/200 cm

Skupne mere (mere se nanašajo na posteljo za dno 160x190 cm):
- samo z vzglavjem: D 172 cm | D 208 cm | V 130 cm
- z vzglavjem in vznožjem: D 172 cm | D 215 cm | V 90/130 cm

Opomba:
- Komplet kljuk za posteljno dno, ki so potrebni za pritrditev posteljnega dna na posteljne tirnice, je vedno vključen v ceno (tudi v izvedbi brez posteljnega dna). Nosilci morajo biti nameščeni približno 15 cm od konca vsakega droga (ali blizu ukrivljenosti v primeru ukrivljenega droga). Priporočljivo je, da med oporo in samo mrežo namestite klobučevino, da preprečite neželene zvoke ali premike.
- Morebitne razlike v barvi so posledica izdelave, zato jih ne štejemo za napake, temveč za prednosti.
- Za čiščenje NE uporabljajte detergentov ali kemičnih izdelkov. NE lepite samolepilnih nalepk neposredno na izdelek.
- Za več informacij o izdelku ali za prilagojeno ponudbo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Tehnični list

Model GIADA
Kategorija Železna/kovinska postelja
Tipologija Zakonski
Struktura Lakirana kovina
Lastnosti Brez posode
Stol Klasična

Shabby chic

Vintage
Merilne mreže 160 x 190 cm

160 x 200 cm

Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori strank
Zastavite vprašanje o tem izdelku in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Zakaj izbrati nas?

Ti na prvem mestu Služba za stranke vedno aktivna pred in po prodaji Našo službo za stranke sestavlja ekipa strokovnjakov, ki so vam vedno na voljo. Združujemo poznavanje industrije z navdušenjem

Prisluhnemo vašim zahtevam in potrebam
Obveščamo vas tako, da vam pomagamo pri izbiri
Vedno vam sledimo, tudi po vašem nakupu
Pozitivne povratne informacije 99 % naših strank je zadovoljnih Zaupajte zadovoljstvu naših strank z njihovimi ocenami. Vedeti, da lahko zaupate, je zagotovo temeljni plus pri odločitvi za spletni nakup
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.

Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje
Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita

Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.
Za pošiljanje vaših naročil izbiramo samo brezemisijske kurirje, ki so usmerjeni k večji ekonomski, okoljski in družbeni trajnosti.