Otočna napa cm. 120 - bel + hrastov les - Elica - Bio Island

Elica BIO ISLAND WH/A/120X53 ROVERE Otočna napa cm. 120 - bel + hrastov les

Kapuco Bio Island znamke Elica odlikujejo tradicionalne linije, visoka tehnologija in svileno beli zaključki v kombinaciji z hrastovim lesom. Bio v otoški različici je naraven, vsestranski in inteligenten kos pohištva.

Garancija Italija 2 starost
Garancija Italija 2 starost
Takojšnja Dostava
Takojšnja Dostava

Tehnični list

EAN 8020283042285
Model BIO ISLAND WH/A/120X53 ROVERE
Numerični model PRF0148081
Kategorija Otok kapuco
Tipologija Sodobna
Širina 120 cm
Globina 53 cm
Višina 131 cm

78 cm
Dodelava Bela

Les
Energetski razred A+
Ukazi Plošča
Tok 757 m3
Budnost 60 db
Moč 324 W
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam. Niste našli članka Elica ste ga iskali?
Pokličite nas Pišite nam
Sara
Ta izdelek trenutno ni na spletu, pošljite nam e-pošto za več informacij: info@vieffetrade.com
dostavadostava
 • Standardna dostava:+ € 18,00
  Standardna dostava na ravni ulice
 • Prevzem na sedežu podjetja:Brezplačno
  33070 - Brugnera (PN) - Italy
Način plačilaNačin plačila
Plačila so zaščitena in preverjena z:
 • Paypal
 • Kreditna kartica
 • Bančno nakazilo vnaprej
Zakaj VieffetradeZakaj Vieffetrade
 • Garancija Italija
  Kupite nove, pristne izdelke z originalno embalažo in jih pokrivate s 24-mesečno garancijo.
 • Naši strokovnjaki
  Ponujamo vam maksimalno telefonsko in e-poštno razpoložljivost.
 • Poprodajna pomoč
  Vedno smo vam na voljo tudi po nakupu.
 • Mnenja naših strank
  So razlog, da zaupamo našim novim strankam.
Valuta
INFORMACIJE
Otočna napa cm. 120 - bel + hrastov les - Elica - Bio Island
Tradicionalne linije, visoka tehnologija, svileno beli zaključki v kombinaciji z hrastovim lesom: Bio v otoški različici je naraven, vsestranski in inteligenten kos pohištva.

Tehnične značilnosti
ŠIRINA 120 cm
ENERGETSKI RAZRED A +
MERITVE 120 x 53 cm
RAZLIKA Aspiracija ali filtriranje (za različico filtriranja je treba ogljikov filter CFC0141725A kupiti ločeno od dodatne opreme )
KONČI Naravni hrast + bel mehak učinek na dotik
Trakov LED LIGHTING 2x7 W - 2700-6500 K - 141 LUX
CONTROLS 3V + 2I elektronska nadzorna plošča
INTENZIVNI PRETOK 757 m³ / h
NIVO ZVOKA 60 db (A)
SKUPNA PORABA 324 W
IZHOD 150 mm

Vključeni dodatki
- Aluminijast maščobni filter
- Dimnik

NEOBVEZNI DODATKI
(na voljo ločeno od dodatne opreme)
- Obnovljivi ogljikov filter CFC0141725A
- Revolucijski komplet KIT0160440
- 60 cm hrastov otočni komplet + 2 kabla KIT0120947
- Komplet 2 regalnih kablov (1,7 m) KIT0120948
- bel daljinski upravljalnik KIT0121468
- Črni daljinski upravljalnik KIT0121469

BIO ISLAND LINE
Tako na steni kot na otoku Bio ponuja najboljše v smislu sesanja, tišine in učinkovitosti filtriranja. Modul police, ki ga lahko dodate , ne spremeni zasnove nape, temveč jo naredi še bolj vsestransko . Zahvaljujoč podpori za tablične računalnike in pametne telefone z dvema USB vtičnicama za polnjenje in Tune-White, bo Bio vedno vedno v sozvočju z vami in vašim okoljem : ta inovativna funkcija prilagodi beli ton osvetlitve in jo poenoti z ostalimi svetlobnimi točkami v kuhinji. Na koncu senzorska tehnologija samodejno prilagodi pravilno količino hlapov, ki jih je treba vsesati.

Okvir je večplastni z 10 mm masivno hrastovo prevleko, da se prepreči pojav širjenja zaradi toplotnega šoka. V njegovem zgornjem delu je držalo za tablične računalnike in pametne telefone ter dvotirna USB vtičnica. Bio otok je zelo vsestranski, zahvaljujoč 60 cm polici, ki vam omogoča, da izdelek estetsko dokončate po želji kot podaljšek ohišja nape in kot samostojen kos pohištva z nakupom dodatnega kabelskega kompleta.

POSEBNO GRADIVO
Pri iskanju izdelkov, ki so lepi za razkazovanje, a funkcionalni v vsakdanji rabi, imajo materiali ključno vlogo. Lahko vplivajo tako na estetiko, postanejo protagonisti ali izginejo med pohištvom kot tudi na enostavnost vzdrževanja skozi čas. V inovacijskem procesu so temelj privlačnega videza in zadovoljive uporabniške izkušnje. Elica izbere materiale, v katerih so trajnost, enostavnost čiščenja in estetski vpliv v popolnem ravnovesju. Širok izbor zaključkov ponuja največjo svobodo izbire za katero koli vrsto okolja.

FILTER ZA VSE ŽIVLJENJE ++
Long Life Filter ++ je inovativni filter, ki ga je Elica zasnovala za največjo zmogljivost. Ta filter zagotavlja učinkovitost filtriranja, ki presega 80% v primerjavi s tržnim povprečjem, ki se ustavi pri 60%. Ta vrsta filtra za vonj se lahko regenerira in traja največ 3 leta, s čimer se izognemo pogostim zamenjavam in odpadkom. Da bi ohranili te značilnosti, je treba filter regenerirati vsaka 2 ali 3 mesece po preprostem postopku, da bo vedno na voljo kot nov. Popolna rešitev za tiste, ki se ukvarjajo z zahtevnim in dolgotrajnim kuhanjem.

UDOBJE ŽIVLJENJE
Z razširjenim trendom oblikovanja odprte kuhinje v dnevni sobi postaja pomembno, da lahko računamo na nape, ki imajo veliko sesalno zmogljivost in niso hrupne , da ne bi bile invazivne v okolici. Zahvaljujoč tehnologiji Comfort Silence zvočna raven nape Elica pri največji sesalni hitrosti ne moti ali moti pogovora med prisotnimi.

TUNE BELA
Osvetlitev v hiši ne more biti statična, saj glede na čas dneva potrebujemo različne svetlobne tone: hladna svetloba je optimalna za kuhanje, tako kot topla svetloba ustvarja bolj sproščeno razpoloženje. Funkcija Tune White omogoča prilagajanje barve LED od toplo bele (2400 k) do hladno bele (5000 k). S funkcijo Tune White je mogoče barvo svetlobe, ki prihaja iz nape, uskladiti z ostalimi lučmi, ki so prisotne v okolju, za enakomerno vzdušje v sobi.
pdf
Prenesite celotno kartico