Vsi izdelki Kitchenaid | Takojšnja Dostava

Kitchenaid

KitchenAid je že skoraj stoletje resno hrano. Njeni izdelki predstavljajo odlično kombinacijo profesionalne izvedbe, vrhunske kakovosti in ikonične zasnove.

KitchenAid je danes sinonim za zanesljivost in ustvarjalnost v kuhinji z mednarodnim ugledom, ki je trajal več kot 90 let.
Ime podjetja je bilo naključno, od žene enega od vodstvenih delavcev, ki pohvalil znamenitega kuharskega robota H5, ki pravi: "Ni mi mar, kako si to imenoval, to je najboljša pomoč za kuhinjo, ki sem jo kdajkoli imela" Všeč mi je, kako to imenujem, to je najboljša pomoč, ki sem jo kdaj imela v kuhinji), podarila idejo blagovni znamki.

Kasnejše sodelovanje z Egmontom Arensom, založnikom revije Vanity Fair in Creative Artsom ter svetovno priznanimi oblikovalci, je v preteklih letih znano po vsem svetu, ki so bile znane po vsem svetu, ki so od leta 1919 še vedno prepoznane kot zelo znani K model, ki še vedno ohranja načrt skoraj nepoškodovan.

Od takrat podjetje eksperimentira s stalnim širjenjem, ki se je iz majhnih kuhinjskih aparatov razširil le na velike, kot so hladilniki in pomivalni stroji, ki se razlikujejo od konkurence za njihove glazure svetlih barv, ki v kuhinjo prinesejo dihanje barve uživajte tudi v očeh in v nežnem okolju.

+ Več podrobnosti
Katalog Kitchenaid:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 27
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 27
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: