Profesionalni hitri hladilni aparati

Visokohladilne naprave: popolna oprema za najboljše shranjevanje hrane

Nakup hitrega hladilnika je najboljša izbira za hitro hlajenje in shranjevanje hrane . Predvsem priljubljeni v profesionalnih kuhinjah , zdaj se proizvajajo tudi domači hitri hladilniki , odlični za pripravo surovih rib tudi doma v manj kot 24 urah.
Če zamrzovalnik zamrzne hrano, uporaba profesionalnega hitrega hladilnika vodi do globokega zamrzovanja. Zamrznjen izdelek nima ledenih kristalov, medtem ko ima zamrznjena hrana led na svoji površini, ker so časi hlajenja daljši.
Zamrzovanje s pomočjo hitrega ohlajevalnika torej omogoča ohranjanje organoleptičnih lastnosti hrane nedotaknjene, ubija bakterije, kar omogoča zaužitje surove hrane . Jedi so zelo hitro zamrznjene. Temperatura v živilih se dvigne na -18 °C, če je izdelek surov ali ohlajen, na -3 °C, če je bil izdelek pravkar kuhan.
Na trgu je enostavno najti tudi profesionalne večnamenske hitre hladilne naprave s funkcijami počasnega kuhanja , vzhajanja, držanja, hlajenja steklenic, pripravljenih obrokov, hitrega ali občutljivega zamrzovanja.
Eden vodilnih izdelkov v tej kategoriji je hitri hladilnik Freddy proizvajalca Irinox, vendar so na voljo tudi različice Electrolux, Fulgor, Foster in Ilve in še več!

1-45 od 45 izdelki
1