Vsi izdelki Grohe

Grohe
GROHE je vodilni svetovni dobavitelj sanitarne opreme . GROHE se že več desetletij opira na vrednote svoje blagovne znamke, in sicer na kakovost, tehnologijo, dizajn in trajnost, da bi ustvaril edinstvene izkušnje v popolni skladnosti z “ Pure Freude an Wasser ”.

Zahvaljujoč tipično nemški inovativni tehnologiji so izdelki GROHE prepoznani po kakovosti "Made in Germany ", lastnosti, ki so okrepile zaupanje strank v blagovno znamko. Asortiman obsega dizajnerske kopalniške in kuhinjske mešalnike , termostate, prhe in tuš sisteme, sisteme za izpiranje, stranišča z intimno higiensko funkcijo, umivalnike , kopalne kadi , stranišča, bideje in dodatke. Vsi proizvodni obrati GROHE uporabljajo najsodobnejše tehnologije v skladu z najvišjimi standardi GROHE. Na ta način GROHE zagotavlja, da njegovi izdelki izpolnjujejo najzahtevnejše zahteve glede kakovosti in funkcionalnosti.

V zadnjih desetih letih je GROHE prejel več kot 240 nagrad za dizajn in inovacije ter se večkrat uvrstil med »najbolj trajnostna velika podjetja v Nemčiji«, s čimer je potrdil svoj uspeh.

+ Več podrobnosti
Takojšnja dostava 29Outlet 8
1-48 od 1377 izdelki