Vsi izdelki Grohe

Grohe

Grohe je številka ena nemška blagovna znamka za sanitarno keramiko in pipe in vodilna v svetu v kopalniški industriji. Njeni izdelki predstavljajo popolno ravnovesje med kakovostjo, tehnologijo, obliko in vzdržnostjo, ki zagotavlja vodo do popolnosti.

Grohe izstopa zaradi izjemne kakovosti svojih izdelkov.
Preden zapustijo podjetje, morajo sestavni deli, pogon in površina opraviti nekaj najstrožjih preskusov vzdržljivosti v industriji.
Izdelki so testirani v laboratorijih Grohe v Schwarzwalu. Tukaj morajo mešalniki, termostati in njihove komponente prenesti preskus, ki simulira 20-letno vsakodnevno uporabo s trdo vodo. Premagovanje notranjih in mednarodnih standardov kakovosti med testiranjem potrjuje prizadevanja z rezultati, ki so vidni vsem. Grohe kakovosti presega normalni življenjski cikel izdelka.
Grohe mešalniki in termostati so uspešno opravili tudi teste, ki jih izvajajo neodvisni inštituti pod nadzorom strokovnega osebja. V trajnem testu, ki ga je izvedel TÜV SÜD, znano nemško certifikacijsko telo, je Grohe SilkMove® - tehnologija za vse mešalne stroje Grohe - prešla devet prestižnih podjetij, ki so se tekmovali s produkti Eurodisc.

Oblika za Groha ni le vprašanje estetike, ampak vidik kakovosti, ki izraža popolno sintezo med obliko in funkcijo. Cilj je zadovoljstvo potrošnikov vsakič, ko uporabljate naš izdelek.
Leta 2007 je nagrada Red Dot za najboljšo najboljšo nagrado za Grohe Ondus® pokazala, kako se oblikovanje šteje za pomembno v kakovosti, tehnologiji in trajnosti v tem sektorju. Do zdaj je število nagrad Red Dot enako 15 prejetih nagrad.
Grohe, prvo zdravstveno podjetje, ki je prejelo "Red Dot: design team of the year", se je pridružilo prestižni skupini prejšnjih nagrajencev, kot so Bose, BMW, Adidas, Apple, Audi, Sony in Philips.

+ Več podrobnosti
1-48 od 2005 izdelki
Razvrsti po
Ogled avtorja