Vsi izdelki Gaggenau | Takojšnja Dostava

Gaggenau
Gaggenau se imenuje iz majhnega mesta v dolini Murg (Murgtal), ki se nahaja ob vznožju gozdov v Schwarznu, nedaleč od Baden-Badena. Tukaj je 1683 Gaggenau kovačnica ustanovil marquis Ludwig Wilhelm von Baden (1677-1707), za proizvodnjo kladiva in nohtov. Tako je bil postavljen temeljni kamen zgodovine Gaggenau.
Leta 1873 se je v Gaggenuu začelo obdobje industrializacije. Michael Fluerscheim je prevzel livarno in razširil svojo proizvodnjo z gradnjo kmetijskih strojev, kovinskih predmetov in orodja. Jeklena elektrarna je bila imenovana "Eisenwerke Gaggenau AG".

V 80. letih devetnajstega stoletja je bila tovarna železa in jekla poimenovana "Tovarna novosti": izdelava novih idej in izumov. Delavnice Gaggenau so zaradi specializiranih notranjih smalterij začele proizvajati oglaševalske znake. Sestava robustne emajle iz pečice je bila podlaga za uspeh plinskih in premogovnih kuhinj, ki so se nadaljevali tudi po začetku 20. stoletja.

Po odkupu dr. Otto von Blanqueta se podjetje Gaggenau specializira v proizvodnji premogovnikov in plinskih štedilnikov ter začne proizvajati električne: varnejše in bolj udobne rešitve.
Georg von Blanquet postane vodilni človek družbe. Navdihnjen s svojo strastjo za kuhanje, je navdušen nad revolucionarno idejo, za tiste trenutke, prilagojene kuhinje, opremljene z naprednimi tehnološkimi napravami z brezčasno zasnovo. V istem letu so se na svetu pojavili prvi vgrajeni aparati: vgrajena pečica na ravni oči, ločena od kuhalne plošče, in sesalni pokrov. To je leta 1956.

Pred več kot 15 leti je Gaggenau lansiral prvo pečico CombiVapore za domačo uporabo. Od takrat je Gaggenau ohranil svojo vodilno vlogo v tem sektorju zaradi močne zaveze glede raziskav in razvoja.
Gaggenau uporablja le visokokakovostne, naravne in odporne materiale: nerjaveče jeklo, aluminij, medenina, litoželezo, emajl in kaljeno steklo. Vsaka naprava nato predstavlja resnično edinstven dotik, estetiko oblik, ki zvesto odraža svojo vsebino.
Resnično previdna oblika vedno upošteva učinek naprav v popolni harmoniji z okoljem, ki ga gosti. Dejavnik, ki je danes bolj pomemben kot kdaj koli prej: celo z estetskega vidika so kuhinje vedno bolj v središču našega življenja. Lepota izdelkov Gaggenau je rezultat stalnega iskanja oblik, ki so zmanjšane na bistveno, v absolutni harmoniji z njihovo funkcionalnostjo.
Gaggenau na svojem sedežu v Lipsheimu v francoski Alzaciji načrtuje in izdeluje svoje sesalne centre serije 400, za katere je značilna visoka stopnja izdelave in visoki standardi kakovosti. Na isti lokaciji Gaggenau izvaja tudi kontrolo kakovosti in meritve najrazličnejših tipov.
Preberite več
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 1
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 1
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: