Vsi izdelki Frattini | Takojšnja Dostava

Frattini

Dolga tradicija, ki temelji na iznajdljivosti in vztrajnosti: zgodba o bratih Frattini se je začela leta 1958, zahvaljujoč intuiciji treh brate, ki jih podpira in podpira njihov oče. Od takrat je minilo več kot 50 let, ki ga je družba potovala z veliko strastjo tistih, ki ljubijo svoje obrti in odlično poznajo svoje proizvode.

Vedno dosledno pri predlaganju visokokakovostnih pip, inovativnih v tehničnih in estetskih značilnostih, je podjetje uspelo sprejeti nove poti, uvesti pomembne tehnične in oblikovalske inovacije.
Zavezanost in strast ustanoviteljev so bili posredovani tudi novim generacijam, ki so z zbiranjem palice svojih staršev vstopili v družbo, ki prinašajo ustvarjalnost in navdušenje in s ponosom predstavljajo kontinuiteto med preteklostjo in prihodnostjo. Vrednote, ki so zaznamovale in zaznamovale uspeh podjetja, so kakovost in nenehen razvoj modela v skladu s tržnimi trendi, ki se nenehno spremljajo. Največjo zanesljivost izdelka potrjujejo ne samo stranke, temveč tudi končni uporabnik in izbira proizvodnje s talentom, ne da bi zanemarjali tradicijo in izkušnje Made in Italy.

Vedno ustvarjajo inovacije z namenom raziskovanja novih materialov, novih oblik, zagotavljanja tržnih proizvodov, ki so zajamčeni, trpežni in odporni. V tovarni Fratelli Frattini sočasno, funkcionalnost in ustvarjalnost soobstajata, ustvarjata drugačne in izvirne učinke, namenjene reševanju aplikacijskih potreb in potreb po opremi.

Kakovost, v izdelku, ki je zasnovan tako, da traja več časa, je bistvenega pomena. Fratelli Frattini poskrbi za vsako fazo procesa rojstva izdelka, od oblikovanja do zaključka, predložitve materialov, oblikovanja, prototipov in izdelkov do strogih preskusnih in preskusnih ciklov. V vseh fazah gre za harmonično integracijo med natančnostjo vrhunske tehnologije in strojev ter izkušnjami strokovnjakov v tem sektorju. Izredna kakovost izdelkov Fratelli Frattini ni samo zaradi konstruktivne odličnosti, temveč tudi zaradi uporabe kakovostnih materialov in zaveze, ki je bila vedno garancija za stranke: izdelki so 100% izdelani v Italiji.

+ Več podrobnosti
Katalog Frattini:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 5
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 5
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: