Nobili

Nobili LR116160FLP Lira Dvosmerni preklopnik za kad - diamantni dim

Uradni prodajalec         Made in Italy     Extra Popust    
Nobili LR116160FLP 2 -smerni preklopnik za kad - Diamantni dim

Nobili LR116160FLP krovni preusmerjevalnik spada v linijo Lira, osnovne oblike, a plemenit v svoji zasnovi. Lira presega koncept mode in izkristalizira brezčasnost njenega sloga: značaj je v očeh opazovalca.

Odpošiljanje predvidena do: 80 delovne dni
€ 421,01 - 33% € 282,08
Cene ddv vklj.
količina
Trasporto Standardni kurir + € 19,00
Če želite odkriti vse možnosti pošiljanja in namestitve Klikni tukaj
-5% dodatnega popusta s kodo VIEFFE24

Ponudba se konča v:
days
:
h
:
min
:
s
oz
plus
Pravica do odstopa
Zadovoljen ali vrnjena kupnina: do 14 dni od datuma dostave za vračilo nakupa
plus
Varna plačila!
Visa - MasterCard - PayPal - Scalapay - Bančno nakazilo
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Nobili ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas
Call center
Imate vprašanja ali pomisleke? Na voljo smo vam.Niste našli članka Nobili ste ga iskali?
Pišite nam Whatsapp Pokličite nas

Tehnični list

EAN 8018014129381
Model LR116160FLP
vrstica Lira
Kategorija Pribor za pipe
Tipologija Preusmerjevalnik
Vrsta zbiranja Vključen vgradni del
Dodelava Diamantni dim

Lastnosti izdelka

Nobili LR116160FLP Lira Dvosmerni preklopnik za kad - diamantni dim
Nobili LR116160FLP 2 -smerni preklopnik za kad - Diamantni dim

LIRA LINE
Elementarna oblika, vendar plemenita po svoji zasnovi, se o obliki vode pove tako, da začne svojo pot od črte, ki se v svoji bistvi odpira v večplastni interpretativni svet. Lira presega koncept mode in izkristalizira brezčasnost njenega sloga: značaj je v očeh opazovalca.

HARMONIJA IN RAVNOTEŽA
V svetu, polnem besed in predmetov, Lira izstopa z jasnimi in bistvenimi, ločenimi črtami. Inovativni videzi in odmevi prefinjenega klasicizma: karizma se odraža v podrobnostih križnega ročaja, kar najbolje povzema elegantno eleganco, ki se ne odreka bistvenim značilnostim sodobnega razkošja.

MEHKO IN ZANESLJIVO
Ventil s keramično glavo, nameščen znotraj mešalnega gumba, omogoča najnežnejšo okretnost pri upravljanju pretoka in temperature vode. Narejen iz prvovrstnih materialov v proizvodnih oddelkih tehnološkega centra Nobili, sčasoma zagotavlja največjo zanesljivost.

INTELIGENTNO IN RAZNOVRSTNO
Wellbox, vgrajen, inteligenten in vsestranski termostatski mešalnik: varnostni blok 38 ° prekine dovod v primeru nenadnega pomanjkanja hladne vode, ga je mogoče namestiti na mavčne plošče, navpično in vodoravno, in je zasnovan za povezavo levo oz. cev na desni strani.

OBLIKA VODE
Lahek in geometrijski vzorec, sestavljen iz stilizacije motiva gumba in natisnjen s sijajnim učinkom na mat papirju, polepša celotno črno platnico Lire: imerzivna in ikonična barva, ki je sinonim za absolutno eleganco, prežema slogovno razpoloženje celotnega katalog, ki spremlja pripovedovanje najbolj karizmatičnih modelov v zbirki.

VSE V REDU
Široka paleta dodatkov Zen vam omogoča vzdrževanje reda in nege v kopalnici, priklic minimalističnega sloga pip in oživitev sodobnega in elegantnega vzdušja v popolni harmoniji z arhitekturo okolja.

STIL VARIANT
Lirina mlajša sestra je predstavljena v svoji prefinjeni in bistveni preprostosti, v sodobni različici z enosmernim mešalnikom. Ponovna interpretacija navzkrižnega ročaja, ki je povzeta v eno samo značilno lastnost, v iskanju najvišjega udobja uporabe in največje okoljske trajnosti.

ZEMLJA OKUSA
Slog Lira je na voljo v različnih kromatičnih poudarkih: preprostost kromiranega premaza, belina belega odtenka Polar, spektakularnost obdelave Diamond smoke PVD in eleganca žametne črne barve. Vse izdelano v tehnološkem centru Nobili, v celoti skladno z najstrožjimi okoljskimi standardi.

TEHNOLOGIJA IN SPOŠTOVANJE
Lira ima visoko tehnološko dušo: izredna potopna kartuša Nobili Widd® s premerom le 28 milimetrov, zasnovana in izdelana v raziskovalno -razvojnih laboratorijih tehnološkega centra Nobili, ki lahko zagotovi absolutno funkcionalno zanesljivost in največjo okoljsko trajnost.

IZDELANO V NOBILIH
Lira oživi iz medeninaste palice, izdelane iz trdnega materiala, v oddelkih za mehansko obdelavo tehnološkega centra Nobili, najučinkovitejšega kompleksa v celotnem sektorju, zasnovanega tako, da podpira stalno rast in trgu ponuja visoko kakovostne standarde z zelo nizko okoljski udarec.

TEHNIČNI PODATKI
- dvosmerni preusmerjevalnik
- Diamantni dim
- dvosmerni vhod
- vtičnice ø 1/2 "
- Pakiranje: 17,1 x 10,8 x 11 cm / 0,002031 m³ / 1,2 kg

REZERVNI DELI
- NR00212 / 27

Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori strank
Zastavite vprašanje o tem izdelku in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Zakaj izbrati nas?

Ti na prvem mestu Služba za stranke vedno aktivna pred in po prodaji Našo službo za stranke sestavlja ekipa strokovnjakov, ki so vam vedno na voljo. Združujemo poznavanje industrije z navdušenjem

Prisluhnemo vašim zahtevam in potrebam
Obveščamo vas tako, da vam pomagamo pri izbiri
Vedno vam sledimo, tudi po vašem nakupu
Pozitivne povratne informacije 99 % naših strank je zadovoljnih Zaupajte zadovoljstvu naših strank z njihovimi ocenami. Vedeti, da lahko zaupate, je zagotovo temeljni plus pri odločitvi za spletni nakup
Pravica do odstopa Nezadovoljen? Potem ste poplačani! Če ste prejeli naročilo, vendar vam izbrani izdelek ne ustreza, lahko zahtevate vračilo blaga in svojo namero sporočite v 14 koledarskih dneh od datuma dostave.
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.

Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita
Pakiranje in pošiljanje popolno Po e-pošti boste prejeli fotografijo vašega naročila zapakiranega in pripravljenega za pošiljanje
Dodatna embalaža
Varno tesnilo
Paleta
Največja zaščita

Vsi izdelki vedno odidejo iz našega sedeža, kjer so skrbno preverjeni in okrepljeni v embalaži.
Vsak paket pred predajo kurirju fotografiramo in fotografijo skupaj s servisnimi podatki pošljemo na vaš elektronski naslov. Prevoznika, ki mu bomo zaupali dostavo, skrbno izberemo glede na značilnosti posameznega naročila.
Za pošiljanje vaših naročil izbiramo samo brezemisijske kurirje, ki so usmerjeni k večji ekonomski, okoljski in družbeni trajnosti.