Vsi izdelki Connubia Calligaris | Takojšnja Dostava

Connubia Calligaris

Leta 2016 je Calligaris, vodilni na področju razširljivih miz in sodobnih stoli, "naredil v dveh": rojena je blagovna znamka Connubia in blagovna znamka Calligaris je okrepljena.
Connubia je linija, namenjena "temeljem" produkcije Calligaris: mize in stoli, ki so prineseni do najvišje ravni globine.

Calligaris se je rodil v Manzanu del Friuli leta 1923 kot družinsko obrtniško resničnost; Furlansko podjetje se je prvotno specializiralo pri izdelavi rustičnih lesenih stoli, nato pa se je v realni industriji preoblikovalo med 60. in 80. let in razširilo njeno ponudbo, vključno z mizami, pohištvom za spalni prostor, dnevnim prostorom in dodatki .
Danes je Calligaris znan po vsem svetu, ki služi več kot 90 državam in sodeluje z mednarodnimi oblikovalci. Kakovost in slog njegovih zbirk izhajajo iz globoke strasti za izdelek, kot tudi temeljite kontrole v vsakem proizvodnem procesu.

Od srečanja okrog miznih srečanj se rodijo afinitete in čustva. Connubia postavlja široko paleto miz v središče teh edinstvenih izkušenj. Protagonisti jedilnega prostora, se odzivajo na vse potrebe po družabnosti, se preoblikujejo po potrebi, da sprejmejo nepričakovane goste. Connubia mize združujejo različne materiale, ki se prilagajajo vsakemu prostoru in odražajo osebnost vsakega.

Na tem neprekinjenem sestanku Connubia namenja izjemno paleto stoli. Od klasičnih in brezčasnih ali futurističnih oblik in bogati s podrobnostmi, stojnici Connubia povabi k počitku.
Ergonomičen in sodoben dizajn, ustvarjen z inovativnimi materiali, ki spremljajo unikatne trenutke v vsakdanjem življenju.

Preberite več
Katalog Connubia Calligaris:

Vieffetrade je pooblasceni prodajalec Connubia Calligaris
Iz ene ideje se rodi druga.
Pri Calligaris so ustvarili linijo Connubia, ki je osredotočena na najboljše lastnosti proizvodnje miz in stolov Calligaris.
Leta tradicije in italijanskega oblikovanja se odražajo v kolekciji, ki je zbrala skupaj temeljneznačilnostimednarodnopriznanezgodovinskeblagovneznamke pohištva.
Simbol same linije Connubia ponazarja trdnost povezave med vsakim posameznim izdelkom in matično družbo, poleg tega pa prinaša prijeten in takojšen občutek vzajemnosti in želje biti skupaj. Trije stoli, ki so razporejeni okoli mize, povzemajobistvosrečanj in druženj ter domačedružinskovzdušje.

Koncept Connubia Calligaris blagovne znamke
Connubia je pozorna na vse vrste pohištva, od jedilnic s stoli, barskimi stolčki, fiksnimi in raztegljivimi mizami, konzolnimi mizicami in pohištvom, ki zavzame manj prostora, do dnevne sobe s klubskimi mizicami, pohištvom za dnevno sobo in TV-pohištvom, vključuje pa tudi pisarniško pohištvo s pisarniškimi stoli in mizami.

Paleta linije Connubia by Calligaris obsega tako zimzelene stole klasičnih oblik, kot stole inovativnega dizajna in z zelo lepimi detajli. Rdeča nit, ki povezuje vse stole, je njihovo izjemno udobje, ki vas vabi k sprostitvi. Fiksne ali raztegljive mize popolnoma odgovarjajo vsem potrebam in zahtevam po prostoru ter združujejo različne materiale, s čimer zadovoljujejo povpraševanje po najboljšem italijanskem dizajnu.

I tavoli, fissi od allungabili, rispondono perfettamente a qualsiasi esigenza di spazio e abbinano materiali diversi incontrando la richiesta del miglior design italiano.

Connubia na najboljši način združuje napredne rešitve in tradicijo, tehnologijo in starodavna znanja ter izkušnje.
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 1
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 1
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: