Vsi izdelki Blanco

Blanco

Blanco je sinonim za vsestransko strokovno znanje o sistemu pomivalnega korita in se uvršča med vodilne proizvajalce na svetu. Podjetje, še vedno družinsko podjetje, je bilo ustanovljeno leta 1925 in od takrat je izraz nemške kakovosti in zanesljivosti.
Popolnoma širok izbor ponorov, kadi, kuhinjskih mešalnikov, diferenciranih sistemov zbiranja in organizacije vesolja ter dodatkov omogoča širok izbor izbire v vsakem segmentu in ustvarja popolnoma usklajene rešitve, ki lahko zadovoljijo vse potrebe.

Blancov sedež se nahaja v Oberderdingenu (Baden-Württemberg) im Kraichgau, tako imenovani "Baden Toskani". Najpomembnejši proizvodni objekti največjega proizvajalca proizvajalcev pomivalnega korita Nemčije Blanco vzdržuje tesne odnose s svojimi trgi preko mednarodnih podružnic in dolgoletnih partnerjev v več kot 100 državah.

"Najboljša kakovost v katerem koli segmentu": filozofijo Blanca se lahko povzame v teh preprostih besedah: to pomeni izpolnjevanje najvišjih standardov glede kakovosti materialov in izdelave. Na primer, korito ne zapusti tovarne, ne da bi ga podvrgli končna kontrola kakovosti V zvezi z mešalniki smo posebno pozornost namenili vsem komponentam, ki pridejo v stik z vodo, in na tem področju Blanco se zavezuje, da bo izpolnjeval najvišje standarde glede izbire materialov.

Zasnova, ki jo proučujemo v vseh najmanjših podrobnostih, je bistveni dejavnik uspeha za Blanco. Obsežna analiza aktualnih trendov, preučevanje mednarodnih življenjskih in življenjskih navad in stalen dialog s strankami sta temelj našega vrednotenega oblikovanja. Izmenjava Blancovega oblikovalskega oddelka in priznanih oblikovalcev iz vsega sveta je vir novega navdiha. Na podlagi teh informacij razvijalci in oblikovalci ustvarjajo skupaj rešitve učinkovitih sistemov, ki v resničnost predstavljajo načelo, da "oblika sledi funkciji", s čimer se oblikujejo sodobne klasike oblikovanja, ki prispevajo k razširjanju slave podjetja BLANCO in ki vedno ponujajo uravnotežena kombinacija funkcionalnosti, udobja in estetike.

+ Več podrobnosti
Takojšnja dostava 27Outlet 4
1-48 od 1064 izdelki