Vsi izdelki Bertazzoni | Takojšnja Dostava

Bertazzoni

Ko je začel proizvajati poceni kuhinje na lesu, je ustanovitelj podjetja, Francesco Bertazzoni, inženir, ki izdeluje natančne tehtnice za mlekarne, pisarne in lekarne v svojem domačem kraju Guastalla in okolici.
Od takrat je družinska tradicija Bertazzoni sinonim za vrhunsko ustvarjalnost in oblikovanje, visoko kakovostno zasnovo in gradnjo.

Po petdesetih letih uspeha pri proizvodnji poceni pohištvo za peči, je Bertazzoni ena izmed prvih podjetij v 50-ih letih, da se preusmeri na uporabo plina, s čimer utira pot za visokotehnološke gospodinjske plinske kuhinje, danes pa jamstvo kakovosti na trgih po vsem svetu.
Bertazzoni že dolgo sodeluje z italijansko avtomobilsko industrijo in študijami vodilnih italijanskih oblikovalcev, da bi Bertazzoni kuhinje na čelu inovacij, zahvaljujoč oblikovanju in uporabi najboljše tehnologije.

Oblikovanje izdelkov Bertazzoni krepi spretnosti in vključuje potrebe tistih, ki kuhajo, v domiselnih podrobnostih in eleganci, za katere so znani Italijani.

Razlikovanje in specializacija ponudbe se je poslovna strategija razvila, da bi zadovoljila povpraševanje po izdelkih z vedno večjim delovanjem.
Prednosti, ki izhajajo iz tega, so praktičnost, učinkovitost in varnost v kuhinji. Nedavno uvedene inovacije vključujejo električne indukcijske kuhalne plošče, modele z dvojnim zgorevanjem, večfunkcijske električne pečice in samočistilne pirolitične peči.

Natančnost, natančnost in kompetenca se prevedejo v tehnične lastnosti najvišje ravni, da zagotovijo zanesljivost in trdnost. Gospodinjski aparat Bertazzoni traja celo življenje.

+ Več podrobnosti
Katalog Bertazzoni:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 4
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 4
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: