Vsi izdelki Berkel | Takojšnja Dostava

Berkel
Mit se je rodil leta 1898 od genialnosti Wilhelmusa Andrianusa Van Berkela, ki je v kombinaciji s strastjo in izkušnjami mehansko reproduciral gibanje roke, ki jo je rezal z nožem. Briljantna intuicija , izum rezalnika, ki se hitro širi po vsem svetu. Že v petdesetih letih prejšnjega stoletja Berkel ni več samo inovativen proizvajalec rezalnikov, ampak blagovna znamka postane pravi statusni simbol.


Po več kot 100-letni zgodovini je ime Berkel še vedno sinonim za popolnost , zanesljivost , inovativnost in trajnost . Niz vrednot, ki so jih ponosno delili in jih vsak dan delili tisti, ki so postali del tega sveta. Ker Berkel ni samo blagovna znamka, temveč življenjski slog , strast. To je predanost eleganci in kakovosti. Berkel je ljubezen do lepih stvari , za edinstvene stvari.

Prizadevanje za popolnost se pretvori v obsesivno pozornost do detajlov , ki jo dosežemo samo s produkcijo, ki je še vedno povsem obrtniška . Visoka natančnost mehanske tehnike izboljša kakovost rezanega izdelka in se meša v lepoto in izjemno slikovito prisotnost rezalnikov Berkel.

Berkel pomeni odličnost za vse strokovnjake v sektorju. Izdelani tako, da zagotavljajo maksimalno zanesljivost in natančnost, strokovnjaki uporabljajo inovativne rešitve in vrhunsko tehnologijo a. Podrobnosti, izdelane posebej za doseganje najvišje ravni varnosti in zmanjševanje odpadkov. Odličnost podjetja Berkel se večinoma prenaša z zaščito strank.

Eleganca oblik, harmonija gibanja, sijaj rezila in rdeči Berkel : to je ikona oblikovanja . Berkel, ki je podvržen ponarejanju, kot so najbolj znani razkošni simboli, prinaša s seboj ves čar zgodovine, vstopi v domove in danes postane sanje za vsakogar. Oblikovalci in arhitekti to želijo v kuhinjah in dnevnih sobah , nepogrešljivem kosu pohištva , potopljenem v topel, tradicionalen ali nepremagljiv vintage kontrast v sodobnem kontekstu.

Podoba Berkela se skozi zgodovino hrani in preoblikuje. Ohranja vrednote, ki so jih naredile edinstvene in jih ponavljajo na najsodobnejših rešitvah, ki ustrezajo novim potrebam oboževalcev. Zmogljivost , enostavnost uporabe in čistoča se povečujejo, saj inovativnost pomeni tudi enostavnost in učinkovitost . Sodobne linije, kompaktne dimenzije in svetle barve so inovativna oblika, ki jo je podpisal Berkel.

+ Več podrobnosti
Katalog Berkel:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 6
Izdelkov na stran:
Razvrsti po:
Pojdi na stran: 1
Najdeni izdelki: 6
Izdelkov na stran:
Razvrsti po: