Promo SBFTavolo AtmanGarden FurnitureBBQCustomer Service

Predstavljeni izdelki

Naše pluse

Naše kategorije

Priporočeni izdelki

Aparati v ponudbi

Novi izdelki

Vieffetrade - Z veseljem vam ustrežemo

Spletna trgovina, kjer lahko kupite vse, kar želite za vaš dom. Enostavno, hitro in varno kupite želeni artikel in pobrskajte po vseh naših kategorijah. Odkrijte najugodnejše ponudbe na spletu z izborom najboljših blagovnih znamk in najboljših cen. Na tisoče artiklov je vedno na voljo za takojšnje pošiljanje neposredno iz našega skladišča; če želite in imate možnost, se lahko odločite za možnost neposrednega prevzema .
Če iščete svoj gospodinjski aparat v Pordenonu, je naša trgovina odlična možnost, da lahko kupite svojo pečico, kuhalno ploščo, hladilnik, pomivalni stroj, pomivalno korito in vse, kar potrebujete za kuhinjo in dom, po dostopnih in konkurenčnih cenah, z udobjem da lahko vaše naročilo prevzamete neposredno na našem sedežu v Brugneri . Naš položaj je zanimiv tudi za tiste, ki prihajajo iz sosednjih pokrajin Udine, Treviso in Benetke: za tiste, ki potujejo po avtocesti, je izvoz Sacile Est. Po preprostih navodilih boste prispeli neposredno v industrijsko območje mesta obresti.
Naša služba za stranke vam je vedno na voljo, da vam kar najbolje pomaga pri nakupu. Ker je vaše zadovoljstvo tudi naše.

Gospodinjski aparati
Vieffetrade je na vrhu prodaje vgradnih pečic , električnih, plinskih in indukcijskih kuhališč , hladilnikov , pomivalnih strojev in malih aparatov , kot so planetni mešalniki Smeg .
Za tiste, ki so bolj izkušeni v kuhinji, ponujamo paleto profesionalnih aparatov Fama in Fimar, primernih za podjetja, kot so restavracije, ali preprosto za tiste, ki želijo biti kuharji v svojem domu.
Pomembne italijanske in mednarodne blagovne znamke ( AEG , Bosch , Electrolux , Candy , Samsung , Siemens , Smeg , Whirlpool ) v takojšnjem pošiljanju.

Kuhinjske nape
Pomen tega, da lahko v kuhinji dihamo čist in zdrav zrak, ni zanemarljiv. Temu so namenjene kuhinjske nape , nepogrešljive v vsaki fazi kuhanja, da ohranijo popolnost ambienta, ki kraljuje v vsakem domu.
Funkcionalne nape, pa tudi dizajnerske nape ponujajo vodilna podjetja v sektorju, kot so Elica , Faber , Falmec .

Pomivalna korita
Vsaka kuhinja ima svoj biser. Pomivalna korita so nepogrešljiv element kuhališča in v naši e-trgovini je možno kupiti vse najpogostejše vrste glede na vrsto vgradnje, ki jo potrebujete: pultne, podometne, polpodometne, podometne. Preprosto izberite število posod ali obliko, kotno ali okroglo, da boste lahko v samo nekaj klikih prepoznali popolno korito pri najboljših proizvajalcih blagovnih znamk: Barazza , Blanco , Elleci, Foster , Franke , Schock , Plados .

Kuhinjske pipe
Kaj je pomivalno korito brez lastne armature , ki omogoča njegovo uporabo? Od najsodobnejših rešitev do zmagoslavja klasicizma je pipa v kuhinji resnično nujna. Ne glede na to, ali izberete praktičnost ročne prhe , udobje neposredno filtrirane vode ali funkcionalnost zložljivega podokna , se udobje nakupa pri nas ne spremeni. Gessi, Grohe , Hansgrohe, KWC, Newform, Nobili , Paffoni so blagovne znamke, ki kraljujejo; vse kar morate storiti je, da pobrskate med ponudbo in se odločite.

Oprema
Eleganca, dizajn, pridih stila, estetika, udobje. Vse to označuje pohištvo za prodajo na naši spletni strani, ki sega od najpogostejšega pohištva, kot so mize , klubske mizice , stoli , tabureji in postelje , do bolj prefinjenih dodatkov, kot so sprostitveni fotelji , konzole , omarice , knjižne police . Poiščite svoj slog po navdihu najboljših blagovnih znamk made in Italy: Connubia , FGF Mobili , La Primavera, Midj , Noctis , Ozzio, Pointhouse, Samoa , Tomasella , Tonin Casa , Vieffehome .

Kopalnica
Prostor, ki je zibelka skrbi zase, ima notranjo vrednost, ki je ne smemo spregledati. Vsaka podrobnost odraža osebnost gostov v hiši: od profila, izbranega za tuš kabino , do zaključka kopalniškega pohištva , od oblike armature do napredne tehnologije pršne glave .
Dopolnite svojo kopalnico z nakupom pohištva in armatur po ugodni ceni. Obogatite ga s produkcijami pomembnih imen v sektorju: Arblu , Ardeco, Frattini , Kios, Novellini , Treemme.

Dom in vrt
Ne manjka široke izbire dekorativnih elementov, kot so slike in dizajnerske ure Pintdecor ter dodatkov za pohištvo, ki zagotavljajo dodano vrednost vaši dnevni sobi: obešalniki , police , klopi , stojala za TV , držala za steklenice , ogledala.
Spletna trgovina, kjer najdete vse za vaš dom, pa tudi za vaš vrt!
Z našo izbiro vrtnega pohištva uživajte v želji po poletju vse leto.

Podnebje
Ne bojimo se mraza, zato vam ponujamo idealno rešitev ogrevanja, da bo vaša zima milejša: kupite peči ali kamine na drva ali peleteNordica in Caminetti Montegrappa .
Za poletje smo opremljeni tudi z zelo iskanimi prenosnimi klimatskimi napravami , med katerimi izstopa Pinguino De Longhi.
+ Več podrobnosti